Așa cum se întâmplă întotdeauna în bucătărie, există multe versiuni ale rețetei de chec cu banane. Fiecare poate alege pe cel care îi place cel mai mult, dar noi l-am ales pe cel pe care vi-l propunem mai jos, deoarece este, fără îndoială, cel mai ușor și mai hrănitor.
Ingredientele necesare:
o sută de grame de făină de migdale;
40 de grame de făină de ovăz;
o linguriță de drojdie;
o jumătate de linguriță de sare,
două banane coapte;
două ouă;
două linguri de miere de albine;
cincizeci de grame de ulei de cocos,
șaizeci de mililitri de apă.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Într-un bol se amestecă o sută de grame de făină de migdale, 40 de grame de făină de ovăz, o linguriță de drojdie și o jumătate de linguriță de sare.
Vă sugerăm și: Chec cu fructe de pădure. Fără făină și fără lapte cu doar 130 de calorii. Un deliciu culinar, gata in 30 de minute
Într-un alt castron, pasați bananele și amestecați-le cu cele două ouă, două linguri de miere de albine, cincizeci de grame de ulei de cocos și șaizeci de mililitri de apă.
Încercați și: Tort preparat în 5 minute. Un desert grozav, care dispare într-o clipă de pe mese
Mixați ingredientele din bolul cu banane. Continuând să mixați, adăugați și amestecul din primul bol. Turnați amestecul într-o formă de copt. Checul se coace la 180 de grade, cel puțin o oră.
După ce checul a trecut testul scobitorii, se scoate din cuptor. După ce s-a răcit, checul se feliază și se poate servi pe masă. de asemenea, suprafața desertului se poate decora cu chipsuri de ciocolată și felii de banane. Eventualii tăi oaspeți vor fi uimiți de atâta bunătate. Succesul este garantat! Cine nu ține o dietă, poate orna prăjitura cu fâșii de topping de ciocolată. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News