Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cele mai neobișnuite moduri de a folosi fixativul de păr: Trucuri pentru a face din produsul de styling un ajutor în viața de zi cu zi
WhatsApp
Multe lucruri pot face mult mai mult decât vă așteptați să facă. Această regulă se aplică, de asemenea, fixativului pentru păr destinat coafării. Iată la ce îl mai puteți utiliza în gospodărie.
Cele mai neobișnuite moduri de a folosi fixativul de păr: Trucuri pentru a face din produsul de styling un ajutor în viața de zi cu zi

Dacă tu crezi că fixativul are o singură utilizare standard - pentru părul tău, astăzi te convingem de contrariul! Acest produs de styling comun poate ajuta în tot felul de moduri.

Sprayul de păr poate ține loc de antistatic, de fixator, de îndepărtare a petelor de pe haine și multe altele. Citiți în continuare o listă cu cele mai bune sfaturi pentru a vă face viața mai ușoară!

Cele mai neobișnuite moduri de a folosi fixativul de păr

 

1. Reparați fermoarul imediat!

Pulverizează fixativ pe fermoarul pantalonilor tăi. Lacul de păr nu este grozav doar pentru a fixa părul. Pulverizează-ți părul cu fixativ înainte de a prinde agrafele în păr. Acest lucru va ajuta ca agrafele de păr să rămână la locul lor toată ziua și să nu se mai "clatine".

De asemenea, poți pulveriza fixativ pe fermoarul blugilor sau al pantalonilor și vei uita de problema spinoasă a fermoarului desfăcut.

2. Țineți dresurile la locul lor

Înainte de a vă îmbrăca noua pereche de dresuri, pulverizați pe ei un agent de styling. Acest lucru le va face mult mai durabile și mai rezistente la uzură. Dacă ați avut deja o problemă cu dresurile și acestea au un „ochi dus“, pulverizați fixativ pe zona dezastruoasă pentru a opri procesul.

3. Uscător de lac de unghii

Problema lacului de unghii proaspăt dat este familiară pentru aproape fiecare fată. După ce ți-ai colorat unghiile, pulverizează pe ele fixativ pentru ca oja să se usuce mai repede.

4. Mai mult decât un spray antistatic

Dacă fusta sau rochia ta devine electrică și se lipește de picioarele tale și nu ai la îndemână un spray antistatic, nu te stresa pentru asta. Un fixativ normal poate rezolva cu ușurință problema.

Trucuri pentru a face din produsul de styling un ajutor în viața de zi cu zi

 

5. Păstrați buchetele proaspete pentru mai mult timp

Pulverizați fixativ pe flori. Un alt sfat de styling este cum să păstrați florile proaspete. Pur și simplu pulverizați buchetul cu fixativ. Acesta va bloca florile și petalele, împiedicându-le să piardă rapid umiditatea și să cadă.

La uscarea florilor se poate folosi și un produs de styling. Pulverizați floarea pe toate părțile, astfel încât să își păstreze culoarea vibrantă originală.

6. Styling pentru sprâncene

Sprâncenele sunt la fel ca părul, nu? Folosește fixativul ca remediu simplu și eficient pentru a fixa firele de păr indisciplinate de pe sprâncene. Stropește-l pe o perie (poți folosi o perie de rimel spălată) și treci peste firele de păr ale sprâncenelor, pieptănându-le în direcția corectă.

7. Ucigașul de pete de machiaj pe haine

Petele de machiaj de la fondul de ten, fardul de obraz, rimelul și rujul de buze sunt ceva cu care aproape fiecare femeie este familiarizată. Dacă doriți să scăpați de ele rapid și ușor, aplicați fixativ pe zona murdară și spălați-le. Veți fi surprins cât de ușor este să scăpați de articolele preferate.

Vezi și: Curăță argintul acasă, mai bine decât orice bijutier: Trucuri pe care și bunica le folosea pentru a face argintăria să strălucească

8. Ajutor de cusut

Înfilarea acului nu funcționează întotdeauna bine de prima dată - tinde să scape! Pentru a o face să intre prin urechea acului, pulverizați niște fixativ pe ață înainte.

9. Luptător  anti-păr de animale

Proprietarii de animale de companie știu că părul animalelor de companie este un companion indispensabil pe haine și mobilier. Dacă nu aveți la îndemână o rolă specială pentru lipici, folosiți un prosop curat pe care ați pulverizat fixativ de păr. Treceți prosopul tratat cu fixativ peste haine, mobilă și covoare, pentru a aduna scamele.

10. Menținerea culorii

Sprayul de păr poate ajuta la păstrarea vitalității și saturației culorilor într-o pictură sau desen folosind creioane, pasteluri sau markere. Stropiți lucrarea terminată cu fixativ și nu vă faceți griji cu privire la decolorare! Această metodă poate fi folosită și pentru desenele cu cretă ale copiilor pe trotuar - astfel încât acestea durează mult mai mult.

Nu rata: De ce să pui o mână de orez cu niște boabe de cafea în șifonier? Rezultatele acestui truc sunt magice!

11. Ține pantofii la locul lor

Dacă picioarele tale au prea mult loc în pantofi, rezolvă problema cu fixativ. Pulverizați-l pe interiorul pantofului sau pe partea interioară a piciorului pentru a fixa piciorul la locul lui.

12. Inamicul insectelor

După iarnă, nu doar noi ne trezim din hibernare, ci și o întreagă serie de insecte. Data viitoare când veți găsi o muscă, un țânțar sau o furnică enervantă - folosiți fixativ. Insectele sunt neputincioase în fața sa! În câteva secunde, acestea vor fi pur și simplu imobilizate.

Acum știi că fixativul este un produs foarte util în fiecare casă. Ați mai auzit de vreo aplicație neobișnuită? Împărtășește câteva sfaturi și trucuri utile cu un prieten!

13. Anihilează polenul florilor

Vă deranjează urmele provocate de polenul strălucitor care cade pe mobilierul de culoare deschisă și pe alte accesorii?

Pulverizați puțin fixativ în centrul florii și ați rezolvat problema.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel