Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cele mai bune treninguri pentru bărbați pentru activități sportive
WhatsApp
Cu toții tindem spre un mod de viață mai sănătos, iar un mod de viață mai sănătos presupune mai multă mișcare. Pentru mișcare e necesară o vestimentație adecvată, iar un trening este exact lucrul de care ai nevoie. Există multe modele de treninguri dintre care să alegi, așa că îl vei putea folosi nu numai la activități sportive, dar și la alte activități din timpul liber.

Cum alegi treningul potrivit pentru tine?

 

În primul rând, va trebui să știi ce măsură ți se potrivește. Pe bolf.ro poți să verifici foarte ușor mărimea unui articol și să selectezi ce ai tu nevoie. De asemenea, ai la dispoziție și un tabel cu mărimi, dar și niște reguli de măsurare care cu siguranță îți pot fi de ajutor.

În al doilea rând, alege culoarea potrivită. Cu toții avem preferințele noastre când vine vorba de culoare. Ești genul de persoană misterioasă? Alege un trening complet negru care să adauge un pic de mister personalității tale. Ești genul de persoană căreia îi place să iasă în evidență? Optează pentru un trening în culori vii, cum ar fi verde-deschis sau portocaliu și cu siguranță vei fi remarcat oriunde te vei duce. 

În al treilea rând, stabilește pentru ce vrei să iei treningul. Dacă îl vrei pentru a efectua antrenamentul în el, atunci alege un trening simplu, cu bluză fără glugă și fără fermoar. Dacă vrei ceva cu care să te îmbraci în drum spre și dinspre locul în care te antrenezi, optează pentru un trening cu bluză cu fermoar.

Cu ce să porți treningul?

 

Prima combinație care ne vine în minte este: cu tricou și o pereche de pantofi sport. Și combinația aceasta este, probabil, cea mai folosită. 

Mai poți purta treningul și cu o bluză cu mânecă lungă pentru zilele mai răcoroase, și poți purta peste bluza de trening chiar și o geacă, atunci când este cazul de temperaturi foarte joase. 

Poți purta treningul și ca piese separate. Astfel, poți asocia pantalonii de trening cu un tricou și o pereche de teniși. Iar bluza de trening o poți lua împreună cu o pereche de blugi, un tricou și o pereche de pantofi sport. 

Ce treninguri de bărbați sunt la modă?

 

Pentru purtare casual, sunt la modă atât modelele simple, cât și cele care au diverse imprimeuri. Culorile negru sau gri sunt culori care vor fi mereu căutate când vine vorba de treninguri. Iar modelele de treninguri care au hanorac cu fermoar strălucitor sunt, de asemenea, la mare căutare. 

Pentru antrenament sunt căutate treningurile care au bluze simple, fără glugă. Acestea permit corpului să se miște cât mai natural. De asemenea, treningurile din ziua de azi sunt mai strânse pe corp decât modelele din anii trecuți, asta pentru că trendul s-a schimbat și acestea sunt cele care se caută în prezent.

Cum pot alege treningul potrivit pentru mine?

 

Foarte simplu! Trebuie doar să intri în categoria “îmbrăcăminte bărbați”, după în subcategoria “costume de trening”, iar de aici poți seta foarte ușor niște filtre care să îți arate rezultatele în funcție de mărime, culoare, preț și oferta pe care le dorești. Odată ce ai găsit ceva ce îți place, selectează articolul printr-un click și trimite-l în coș. De aici până la avea treningul mai sunt doar câțiva pași de făcut, printre care introducerea adresei de livrare și plata comenzii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel