Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cel mai nou „cuplu“ politic - George Simion și Victor Ponta: „Este “viu” fără să fiu de acord cu toate ideile sale“
WhatsApp
Imagini care îi surprind pe fostul lider PSD Victor Ponta și șeful AUR George Simion au apărut în spațiul public, după o întâlnire între cei doi. Iată ce spun amândoi despre motivul reuniunii.
Sursa foto: Mediaflux.ro

Ambii lideri politici au subliniat că întâlnirea nu a fost una de taină și că este vorba doar despre discuții cu privire la economie și alte proiecte pentru proiectul de guvernare al AUR. Cei doi s-au văzut într-o locație din București, iar întâlnirea a durat aproximativ o oră.

În urma apariției imaginilor publicate de Mediaflux, George Simion a susținut că vorbește cu Victor Ponta despre proiecte și economie de câteva luni, discuțiile fiind argumentate de experiența de premier a fostului șef PSD.  Ponta a explicat faptul că a discutat cu  Simion pe teme economice, asta pentru că AUR este un partid nou, fără experiență guvernamentală.

Cel mai nou „cuplu“ politic - George Simion și Victor Ponta

 

„Nu e niciun secret - si nimic de ascuns! Asa cum am mai spus - am o experienta de guvernare (in special in zona economica) pe care toata lumea o recunoaste si care poate sa fie utila in aceasta situatie de criza! Acum lucrez in zona privata si vad dezastrul absolut - si cumplitele probleme cu care orice firma romaneasca se confrunta in fiecare zi, doar pentru ca este romaneasca! Sunt deschis si doresc sa ajut anumiti oameni politici - daca acestia ma intreaba!

Cu Dl Ciolacu am o buna comunicare dar , din motive pe care nu le cunosc si nu le inteleg, alti oameni din PSD se opun unei colaborari mai ample . Sper insa ca anumite proiecte economice pe care le-am promovat in perioada in care eram eu Premier , si care au avut succes, sa fie reluate dupa ce Dl Ciolacu devine Premier in Mai.

George Simion este un lider politic nou ( imi place faptul ca este “viu” fara sa fiu de acord cu toate ideile sale)- conduce un partid fara experienta guvernamentala - daca ma consulta pe probleme de program economic, ii spun parerea mea si il sprijin cu toata deschiderea! Despre asta am discutat cand ne-am vazut. Si voi fi in continuare deschis sa sprijin, pe zona economica, orice proiect al PSD sau AUR ( la PNL si USR nu vad deloc asemenea proiecte - este un vid total in acest domeniu, si o lipsa de competenta si consecventa extrem de nociva ; adica sunt in economie exact ca si Seful lor - Dl Presedinte Iohannis , suficienti, dezinteresati si aroganti fara nicio substanta)!“, a reacționat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Ponta despre Simion: „Este “viu” fără să fiu de acord cu toate ideile sale“

 

Și liderul AUR a confirmat întâlnirea dintre cei doi, menținând că nu este niciun secret.

„Cu Ponta ce să zic. Nu va candida de pe listele noastre, nu facem alianță, nu despre asta am vorbit. Nu, mă întâlnesc de vreo 6-7 luni cam o dată pe lună, o dată la două luni și îl ascult în întrebările pe care le am legate de economie, legate de viitorul proiect de țară, legate de proiectele pe care le-a început, a încercat să le facă în timpul guvernării. Vorbim, dar vorbești cum vorbești cu alți foști prim-miniștri, dar noi alianță facem cu cei pe care vi i-am anunțat. Nu-i lăsați pe unii și alții să vă spună alte chestii”, a spus șeful AUR într-un live pe Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel