Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce pericole ascunde Mercur retrograd. Iată ce nu trebuie să facem până pe 23 iunie 2021
WhatsApp
Începând de astăzi, 31 mai, Mercur intră în mișcare aparent retrogradă până pe 23 iunie. Această mișcare va aduce cu sine noutăți pentru toate zodiile.  Mercur retrograd are o influență mai puternică asupra zodiilor în comparație cu alte planete din zodiac. Vibrațiile acestei planete se resimt aproape zilnic, în multe activități în care se implică zodiile, dar când se află în mișcare retrogradă, Mercur are un impact și mai puternic.  
Ce pericole ascunde Mercur retrograd. Iată ce nu trebuie să facem până pe 23 iunie 2021

Aflate în mișcare retrogradă, planetele par să aibă o evoluție mai lentă, ca și cum ar merge înapoi, față de Pământ. Dar aceasta nu este decât o iluzie optică, evident, însă reprezintă un fenomen interesant în astrologie. Planetele retrograde sunt un pic mai aproape de Pământ, astfel că influența astrelor retrograde este puternică asupra tuturor celor 12 zodii. Toate planetele din zodiac pot fi retrograde, în afară de Soare și Lună.

Mercur retrograd în Gemeni, 30 mai: Pentru Tauri vine șansa îmbogățirii rapide. Pe Raci îi ajunge trecutul din urmă


Mercur retrograd poate ridica mici obstacole în calea noastră, poate afecta negocierile, finanțele, comunicarea, parteneriatele. În perioadele în care Mercur este în mișcare retrogradă pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri, disensiuni cu familia sau colegii, discuții neplăcute în cuplu.  

În această perioadă, NU este recomandat:


• Să efectuați achiziții  în special achiziții mari, echipamente de birou, telefoane și alte mijloace de comunicare, software, mașini și alte mijloace de transport.
• Să începeți noi afaceri, negocieri importante; să încheiați acorduri; să deschideți firme; să faceți tranzacții; să semnați contracte și alte documente importante.
• Să încheiați alianțe sau chiar căsătorii. 
• Să faceți cunoștință cu oameni noi în scopul comunicării cu ei pe termen lung în viitor, să începeți noi relațiile. 

Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur: „Surprize uriașe pentru zodii! Marcați ziua de 13 mai în calendar“

• Să mergeți în călătorii sau călătorii de afaceri (în special în locuri noi).
• Să vă mutați, să închiriați sedii, să faceți un schimb imobiliar.
• Să dați sau să împrumutați bani.
• Să începeți să învățați ceva nou.
• Să trimiteți hârtii importante și colete valoroase.
• Să efectuați proceduri medicale importante (cu excepția afecțiunilor acute).
• Să vă luați un animal de companie.

Horoscop. Astrologii au numit cele șase semne ale zodiacului, care vor avea noroc la bani toată luna iunie

Rezultatele acestor situații poate fi neprevăzute. Achizițiile vor fi defecte sau inutile; în actele tipărite se vor regăsi greșeli; contractele vor trebui renegociate; documentele importante trimise pot fi pierdute pentru totdeauna; excursiile vor fi dificile sau inutile; vă puteți confrunta cu probleme de transport;  negocierile pot fi perturbate din lipsa comunicării; căsătoria va fi dificilă; noile cunoștințe acumulate nu vor găsi aplicații practice; rezultatele unor examene sau teste vor fi mai mici decât vă așteptați, relatează sibkray.ru.

Mercur retrograd este un fel de limită care ne face să ne oprim și să ne gândim. Și putem beneficia de acest lucru. Această perioadă este ideală pentru a restabili conexiuni vechi, pentru a finaliza proiectele începute sau pentru a realiza că este timpul să schimbăm ceva în viață.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel