Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce nu trebuie să îți lipsească din casă, dacă vrei să ai noroc. Urmează aceste sfaturi și viața ta se va schimba
WhatsApp
Fie că sunteți superstițioși sau nu, toată lumea își dorește puțin noroc în viața lor - și în casa lor. În loc să umbli tot timpul cu un picior de iepure fals, aceste soluții promit să îți umple casa de fericire, sănătate și noroc.
Ce nu trebuie să îți lipsească din casă, dacă vrei să ai noroc. Urmează aceste sfaturi și viața ta se va schimba / Foto: Unsplash

Flori proaspete. Ce trebuie să ai în casă pentru noroc 

 

Nu numai că florile proaspete vor aduce fericire în casa ta, dar oamenii care practică feng shui cred că acestea vor aduce și noroc - atâta timp cât nu alegi un soi cu tulpini spinoase.

 

Tămâie. Ce trebuie să ai în casă pentru noroc 

 

Sigur, aroma pe care o degajă tămâia este o încântare, dar unii cred, de asemenea, că fumul îndepărtează energiile negative din casă. Data viitoare când aveți o zi proastă, ardeți niște tămâie pentru a vă înconjura de armonie și noroc.

 

Fructe. Ce trebuie să ai în casă pentru noroc 

 

Ați auzit că un măr pe zi ține doctorul departe - și se pare că va atrage bogăția. Păstrează aceste produse pe tejghele pentru a aduce o energie pozitivă în casa ta. De asemenea, cu cât ai multe fructe în casă, cu atât vei consuma mai multe, ceea ce este foarte sănătos pentru tine.

 

Amenajări circulare. Ce trebuie să ai în casă pentru noroc 

 

Un alt sfat de aranjare feng shui este să vă așezați mobilierul din sufragerie într-un stil circular pentru a ajuta fluxul de energie în cameră.

 

Potcoavele. Ce trebuie să ai în casă pentru noroc 

 

Multe culturi cred că o potcoavă deasupra ușii va aduce noroc, dar unii cred că ar trebui să fie îndreptată în sus (pentru ca norocul să nu se termine), în timp ce alții cred că ar trebui să fie îndreptată în jos (pentru ca norocul să "cadă" asupra celor care trec pe sub ea). Totul depinde de alegerea ta.

 

O intrare curată. Ce trebuie să ai în casă pentru noroc 

 

Dacă nu vrei să cheltuiești bani pe talismanele de noroc, această practică feng shui este pentru tine. Îndepărtarea dezordinii de la intrarea casei tale te va ajuta să îți începi ziua cu dreptul. Nu este vorba doar de praf și murdăria în sine, dar încearcă să o păstrezi foarte ordonată și cât mai luminată.

 

Ceai de mușețel. Ce trebuie să ai casă în pentru noroc 

 

Nu numai că este delicios și relaxant să bei ceai de mușețel, dar unii oameni cred, de asemenea, că îți va aduce prosperitate și noroc. În plus, poți măcar încerca să faci ceai de mușețel și pentru a da un miros plăcut casei tale. Lumea se va bucura de fiecare dată când te va vizita și te va întreba care e secretul, sau ce produse folosești. Naturale, normal!

 

Amplasarea oglinzilor. Ce trebuie să ai casă în pentru noroc 

 

În feng shui, oglinzile sunt folosite pentru a atrage energia pozitivă. Atunci când plasați una într-un loc în care reflectă o priveliște frumoasă din grădină sau de afară, se presupune că acest lucru vă va umple casa de pozitivitate.

 

Vopsește ușa de la inrare conform regulilor. Ce trebuie să ai casă în pentru noroc 

 

Este foarte important ce culoare îți vopsești ușa de la intrare, mai ales dacă ești un adept al superstițiilor. Urmează acest ghid conform feng shui, pentru a avea noroc.

- ușil orientate spre sud se vopsesc în roșu sau portocaliu

- usile orientate spre nord se vopsesc în albastru sau negru

- ușile orientate spre vest se vopsesc în gri sau alb

- ușile orientate spre est se vopsesc în maro sau verde

 

Elefanți. Ce trebuie să ai casă în pentru noroc 

 

Aceste animale mari și blânde sunt văzute ca fiind înțelepte, loiale și statornice, ceea ce reprezintă o parte din motivul pentru care sunt, de asemenea, simboluri pentru noroc. Plasați un bibelou. o jucărie, sau o mini figurină cu un elefant în casa dumneavoastră pentru a vă proteja familia.

 

Gărgărițe. Ce trebuie să ai casă în pentru noroc 

 

Toată lumea se entuziasmează puțin când vede aceste insecte drăguțe și pe bună dreptate! Unii oameni cred că gărgărițele poartă noroc, așa că poate doriți să păstrați o mică statuie sau un tablou cu una în casă. Sau, fă-ți grădina primitoare pentru ele.

 

Un acvariu cu peștisori, mai ales de tipul koi. Ce trebuie să ai casă în pentru noroc 

 

Din moment ce acesta este cel mai mare semn de bogăție, fericire și noroc (cel puțin conform principiilor feng shui), este un must-have pentru persoanele care caută noroc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel