Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ce dieta ți se potrivește, în funcție de zodie: Săgetătorii, sfătuiți să consume pește, iar Gemenii să renunțe la grăsimi. Astrele te ajută să obții o siluetă de vis
WhatsApp
Pierderea în greutate și tonifierea corpului nu este o sarcină ușoară. Uneori se întâmplă ca antrenamentul și dietele să nu ajute, deoarece s-ar putea să alegem calea greșită. Astrele, însă,  spun  cum să slăbiți rapid, având în vedere semnul zodiacal din care faceți parte.
Ce dieta ți se potrivește, în funcție de zodie Săgetătorii, sfătuiți să consume pește, iar Gemenii să renunțe la grăsimi. Astrele te ajută să obții o siluetă de vis

Femeile își doresc să arate întotdeauna bine, de aceea astrologii au pregătit o metodă unică de pierdere în greutate.

 

Cum trebuie să slăbească semnele de foc: Berbec, Săgetător și Leu

 

Berbec -  Berbecii sunt foarte pasionați de mâncarea delicioasă, nu se pot opri și nu știu să controleze dimensiunea porțiilor. Nutriționiștii și astrologii recomandă Berbecului să renunțe la alimentele grase și bogate în calorii, gustări, dulciuri, în schimb să mănânce pește, fructe, legume și produse lactate. Pentru a pierde în greutate cu succes, Berbecul are nevoie de o motivație bună, apoi procesul de slăbire va merge mai repede. Opțiunea ideală pentru activitate fizică ar fi înotul sau exercițiile cardio.

Săgetător - De regulă, până la vârsta de 40 de ani, Săgetătorii nu se confruntă cu problema excesului de greutate. Însă obiceiul de a mânca mult și neregulat, precum și un stil de viață sedentar, duc la un rezultat negativ. Este important să schimbați dieta: alegeți pește, leguminoase, legume și fructe. Uită de afumături, murături și alcool. Ca sport, astrologii recomandă drumețiile, alpinismul și jocuri de echipă.

Leu - Leii carismatici au voință de fier, așa că nu le este dificil să țină diete și să facă sport. Singurul motiv pentru care se pot îngrășa este un program de lucru încărcat, ceea ce face imposibil să ajungă la sală. În plus, întâlnirile cu prietenii și petrecerile zgomotoase nu trec niciodată neobservate.

Horoscop special: Cinci semne ale zodiacului care nu îmbătrânesc niciodată. Acești nativi sunt mereu frumoși și tineri

 

 

Cum trebuie să slăbească semnele de apă: Scorpion, Rac și Pești

 


Reprezentanții semnelor de apă sunt oameni deosebiți, foarte sensibili, responsabili și serioși. Ei abordează serios aspectul lor fizic, fiind ghidați de sentimentele lor interioare.

Scorpion - Pentru acești nativii este important să arate bine, astfel încât  țin  diete tot timpul. Principalul lucru pe care trebuie să-l reține este să elimine brânza de vaci, iaurtul și chefirul din dietă. Astrologii recomanda ca Scorpionii sa renunțe la obiceiul de a gusta mereu ceva și să practice un sport în care pot stabili un fel de record, spre exemplu alergatul.

Rac - Racii se îngrașă  rapid, deoarece sunt obișnuiți să scape de stres prin dulciuri. Renunță la alimentele bogate în calorii,  include în meniu supe de legume, pește, cereale și legume proaspete. Înotul, mersul pe jos sau alergatul sunt cele mai potrivite sporturi pentru Rac.

Peşti - Sensibili și melancolici, Peștilor le place să mănânce, mai ales când nu au nimic de făcut. De aceea, nutriționiștii recomandă să căutate niște hobby-uri pentru a fi distras de la mâncare. În plus, cele mai periculoase alimente pentru Pești sunt: ​​zahărul alb, alimentele grase și alimentele preparate. Nutriționiștii recomandă să bea mai multă apă curată, să mănânce nuci și semințe. Cele mai bune sporturi sunt yoga, înotul sau mersul pe jos.

Horoscop special. Cele mai generoase zodii: Bărbații din aceste semne dau bani în stânga și în dreapta, nu se zgârcesc la nimic

 

 

Cum trebuie să slăbească semnele de aer: Balanță, Gemeni și Vărsător

 
Semnele de aer nu sunt înclinate să fie supraponderale, dar  mișcarea insuficientă le poate fi fatală. Astfel de oameni cedează în fața dispoziției și astăzi pot slăbi rapid, iar mâine vor mânca din nou în exces, așa că este important pentru ei să mențină un echilibru.

Gemeni - Reprezentanții acestui semn trăiesc numai din gustări, ceea ce le afectează silueta. Dacă vrei să arăți bine, renunță la fast-food, dulciuri și mâncăruri grase. Mâncați fructe și legume proaspete. Tipul ideal de activitate fizică este sportul de echipă, cardio.

Balanță - Femeile Balanță sunt foarte sensibile la aspectul lor fizic și folosesc orice ocazie pentru a-l îmbunătăți. Prin urmare, nutriționiștii consideră că trebuie să renunțe la fumat, murături, dulciuri și prăjelile. În schimb, bea apă, mănâncă salate de legume și alergă. Principalul lucru de reținut: fără diete obositoare și câte mai multe zile de post.

Vărsător - Vărsătorii suferă rareori de exces de greutate în general, mai degrabă, este posibil să nu fie mulțumiți de anumite părți ale corpului. Pentru a readuce silueta la normal, gătiți-vă supe de legume, carne sau pește la abur, precum și salate. Uită de alcool, dulce și grăsimi. Ca sporturi, alegeți fitnessul, dansul sau tenisul.

Horoscop special. Cele mai groaznice cinci zodii, potrivit unui studiu. Își pierd mințile, țipă și manifestă dispreț. Ferește-te!

 

 

Cum trebuie să slăbească semnele de pământ: Capricorn, Taur sau Fecioară


Semnele de pământ sunt destul de conservatoare și în chestiuni de dietă. Ele încearcă în mod constant să se mențină în formă, dar pasiunea pentru mâncarea sau ereditatea proastă pot interfera cu acest lucru. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că situația este fără speranță.

Capricorn - Capricornii sunt oameni pentru care pierderea în greutate nu este o problemă, dacă au nevoie de ea. Pentru ca procesul să meargă rapid, peștele, carnea, brânza de vaci și legumele ar trebui să fie prezente în dieta lor. În loc de dulciuri, este mai bine să cumpere fructe de pădure. În ceea ce privește sportul, nu ezitați să vă înscrieți la o sală de sport.

Taur - Nativii sunt foarte pasionați de mâncarea delicioasă, fiind adevărați gurmanzi. De aceea trebuie să monitorizeze îndeaproape cantitatea de făină și dulciuri, sau mai bine, să aibă zile de post. Activități sportive optime - yoga, înot sau alergatul de dimineața.

Fecioară - Fecioarele își monitorizează întotdeauna sănătatea, așa că este greu să găsești reprezentanți ai zodiei care suferă de exces de greutate. Cu toate acestea, dragostea pentru dulciuri poate cauza probleme cu silueta. Nativi trebuie să-și schimbe dieta cu înțelepciune: să includă dovlecii, cereale, fructe, legume și lapte acru. Sportul ideal este alergatul sau ciclismul.

Horoscop: Cele mai geloase zodii. Leul explodează, iar Scorpionul este nemilos și ajunge la răzbunare

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:


- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel