Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cătălin Ivan, despre PSD: Gruparea MAFIOTĂ care a preluat NUMELE PSD trebuie OPRITĂ cu orice preț
WhatsApp
Europarlamentarul Cătălin Ivan  scrie pe Facebook că va solicita excluderea PSD din grupul social democraților europeni.

 Cătălin Ivan  a scris că este atacat de executanții lui Liviu Dragnea.

”Când am decis ca această grupare mafiotă care a preluat numele PSD trebuie oprită cu orice preț, mi-am asumat o luptă deschisă cu cei care au luat captiv fostul cel mai mare partid din România. Mi-am asumat și faptul că fosti colegi care au rămas acolo mă vor ataca după ani mulți în care am împărtit bune și rele. In perioada următoare va veni un val de atacuri la adresa mea și a celor care îndrăznesc să spună adevarul despre ce a devenit acest partid. Faptul că m-au comparat cu Monica Macovei, ceea ce sigur că reprezinta o jignire având în vedere răul pe care acest personaj l-a facut constant României la Bruxelles, probabil este mică fața de ce va urma.

Cunosc aparatul propagandistic intrat pe mâna lui Dragnea. Voi fi plătit de Soros, apoi omul rușilor, ofiter sub acoperire al statului paralel si, în final, când toate acestea se vor dovedi a nu fi suficiente, vor plăti prin tot felul de fituici, stim în care, atacuri suburbane, la persoana. 
Le transmit că am pornit aceasta luptă conștient fiind de toate astea și, mai mult decât atât, cunoscând foarte bine modul lor de a gândi si a actiona. Nu există nimic care să ma poata opri.

Imi este foarte clar unde vrea Dragnea sa duca Romania si cred ca orice politician responsabil trebuie sa faca orice ca sa-l opreasca. 
Despre Dan Nica nu voi spune nimic, desi ar fi multe lucruri de spus. Ca el vor mai fi si altii. Ne-am pierde timpul analizandu-i pe fiecare in parte. Sunt doar niste unelte, fara personalitate, fara demnitate, de multe ori si fara discernamant. Executanti.”, a scris Cătălin Ivan, pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel