Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cătălin Drulă și Dacian Cioloș resping rezultatele de la Exit Poll 
WhatsApp
Atât Dacian Cioloș, cât și Cătălin Drulă resping rezultatele exit poll-ului Curs-Avangarde. 
Cătălin Drulă, președintele USR

USR și REPER nu au mai candidat împreună, însă rezultatele foarte slabe obținute de cele două partide conform exit poll-ului realizat, au determinat liderii acestor partide să respingă procentele obținute și să îndemne observatorii să fie atenți și să se aștepte numărătoarea finală a voturilor. 

"Haideți să numărăm voturile și vedem dacă există aceste rezultate”, a spus Cătălin Drulă, care a preferat să se laude cu reușita lui Dominic Fritz de la Timișoara, cu rezultatul lui Clotilde Armand de la Sectorul 1 (care e dată la egalitate cu George Tuță, conform sondajului-n.r.) și cu scorul obținut de Alianța Dreapta Unită în consiliul general al municipiului București.

"Vreau să îi felicit pe toți și, în special, pe cei care au votat pentru câștigarea bătăliei în București. Am câștigat și în Timișoara. Următoarele sunt toate orașele mari din România, unde colegii noștri sunt atenți. Am câștigat și în Sectorul 1 și Sectorul 2. Am văzut exit-poll-urile cu care opinia publică a fost intoxicată astăzi și aș vrea să întreb unde au dispărut anumite partide care făceau pragul, gen PUSL. Arată ca și cum ar fi făcute din pix și credem că sunt urmarea unei acțiuni de fraudare a votului începută de mult. Nu îmi amintesc să fi fost alegeri cu mai multe nereguli.

Criticile lui Dacian Cioloș 

 

"Datele din acest moment, anunţate de exit-poll-ul comandat şi plătit de comasaţii PSDPNL, sunt din punctul de vedere al partidului REPER, neconcludente. Vă mulţumim tuturor pentru mobilizare, vă mulţumim pentru votul vostru. Să aşteptăm numărătoarea oficială a voturilor", a scris Cioloş, pe Facebook.

Lista de candidaţi a coaliţiei PSD-PNL la alegerile europarlamentare a întrunit 54% din voturile alegătorilor, în timp ce candidaţii AUR au obţinut 14% din sufragii, iar cei ai Alianţei Dreapta Unită (ADU) - 11%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde.

De asemenea, Uniunea Democrată Maghiară din România a obţinut 5%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel