Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cătălin Drulă își dă demisia de la conducerea USR, după eșecul de la alegeri
WhatsApp
Cătălin Drulă își dă demisia de la conducerea USR.

Cătălin Drulă a anunțat, luni, că demisionează de la conducerea partidului și că "în cel mai surt timp", va convoca alegeri pentru alegerea unui nou președinte al USR.

Președinte interimar al partidului, până la organizarea alegerilor, este primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care a reușit să obțină un nou mandat.

Cătălin Drulă a spus că a luat această decizie în urma rezultatului „sub așteptări” pe care USR l-a obținut la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

"Am putea să vorbim despre cauze, am putea să căutăm explicații, să găsim scuze sau să ne întrebăm dacă, în România, democrația mai este democrație. În viața mea, asumarea a fost un principiu de bază. Îmi asum acest rezultat și voi convoca în USR alegeri pentru un nou președinte, în cel mai scurt timp.

Avem oameni și lideri puternici care pot duce mai departe această construcție, și mă gândesc aici la Dominic Fritz, un om care a câștigat decisiv votul în Timișoara și a arătat că PSD-ul și PNL-ul pot fi înfrânte. E foarte important ca USR să continue, pentru că în această mișcare s-au pus speranțele de modernizare ale României", a declarat luni Cătălin Drulă.

"În fiecare zi ca președinte mi-am dăruit toată puterea și priceperea în slujba acestui proiect. Voi face în continuare același lucru, îi voi sprijini pe colegii mei. Este foarte important să avem un reset și să atacăm alegerile parlamentare și prezidențiale cu un suflu nou și optimism", a mai spus Drulă. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel