Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni in perioada iunie - noiembrie 2023.
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.
Cât de mult s-a schimbat România în bine? Erwan Joliff, francezul din Cobor, la Diaspora în Direct
WhatsApp
Erwan Joliff, un francez stabilit în România acum aproape 20 de ani, vine la emisiunea Diaspora în Direct și ne va spune cât de mult s-a schimbat țara noastră în bine și de ce e îndrăgostit de meleagurile românești. Emisiunea se difuzează miercuri, începând cu ora 11.00, pe StiriDiaspora.ro, DCNews, DCNews TV, pe paginile de Facebook și Youtube ale publicațiilor. 

Erwan Joliff, cunoscut drept "francezul din Cobor", este invitatul ediției de miercuri, 11 octombrie, a emisiunii Diaspora în Direct, moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan. Erwan Joliff a venit din Franța în urmă cu 19 ani și s-a îndrăgostit pe loc de România. El s-a stabilit, în Cobor, un mic sat din zona Făgărașului, unde a și dorit să contribuie la dezvoltarea comunității.

În cadrul emisiunii, Erwan Joliff ne va spune despre motivele care l-au determinat să aleagă România, ce anume l-a atras și ce oportunități noi oferă țara noastră. 

Totodată, vom afla și câte țări a colindat "francezul din Cobor" până a ales România și ce proiecte de voluntariat care să dezvolte comunitatea rurală în care trăiește are în acest moment în deruare. 

Erwan Joliff a intrat în administrația locală din România. El a candidat la funcția de primar, dar nu a reușit să obțină suficiente voturi, iar acum este consilier județean.  

Emisiunea Diaspora în Direct, se difuzează miercuri, 11 octombrie, începând cu ora 11.00, pe StiriDiaspora.ro, DCNews, DCNews TV, pe paginile de Facebook și Youtube ale publicațiilor. 

Video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Emisiuni Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel