Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Câștigătorul premiului Nobel pentru Fizică dezvăluie un truc pentru a găti paste aproape fără gaz: O tehnică testată ce ne ajută buzunarul
WhatsApp
Cu toții am dori să economisim câțiva lei la consumul de gaz, pentru că, odată cu creșterea prețurilor, în toate buzunarele noastre se simte. Există mici acțiuni zilnice care ne pot ajuta să vedem o schimbare și fără a risca rezultatul preparatelor noastre. De aceea, astăzi, vă vom dezvălui trucul unui câștigător al premiului Nobel pentru fizică de a găti paste aproape fără gaz.
Câștigătorul premiului Nobel pentru Fizică dezvăluie un truc pentru a găti paste aproape fără gaz: O tehnică testată ce ne ajută buzunarul

Câștigătorul Premiului Nobel pentru Fizică 2021, Giorgio Parisi, un renumit teoretician cuantic, a dezvăluit o tehnică pentru economisirea energiei și reducerea poluării, doar punând capacul oalei în care gătim pastele, făcând mici modificări care ne pot ajuta buzunarul.

Aveți tigăi arse? Cu două lămâi le faceți să arate ca noi! Trucul suprem pentru oalele tale

Potrivit unui studiu promovat de producătorii italieni de paste din alimentele italiene Unione, acesta subliniază că utilizarea capacului atunci când apa fierbe economisește timp și până la 6% din emisiile de energie și dioxid de carbon.

Potrivit experților, oprirea căldurii după primele două minute de gătit tradițional, lăsarea capacului pe oală, economisește energie și reduce emisiile de dioxid de carbon cu până la 47%, ceea ce este mult. De asemenea, potrivit unor utilizatori de rețele de socializare care au încercat acest truc, acest lucru se traduce prin economii de gaz de cel puțin 8 minute.

Trucuri grozave cu bicarbonat care te vor ajuta atunci când speli rufe. Cu siguranță vei înceta să cheltuiești pe produse scumpe

 

Câștigătorul premiului Nobel pentru Fizică dezvăluie un truc de a găti paste aproape fără gaz

 

Pas cu pas:

Aduceți apa la punctul de fierbere.

Puneți pastele în apa clocotită și acoperiți oala cu un capac.

Așteptați două minute și stingeți focul aragazului.

Așteptați un minut sau două pentru ca pastele să se termine de gătit. 

Și gata! Veți avea pastele fierte, fără a consuma mult gaz. 

Amestecă aceste trei ingrediente pentru a-ți lăsa grătarele aragazului ca noi. Un truc simplu și rapid, gata cât ai pocni din degete

 

Vezi și 

 

De ce să pui o oală la fiert cu bicarbonat și frunze de dafin. Poți face minuni cu acest truc

 

Îngrijirea pieselor vestimentare pe care le purtăm zilnic este de cea mai mare importanță, iar de multe ori, din cauza situațiilor care nu pot fi controlate, acestea își pot pierde treptat culoarea strălucitoare, chiar dacă se acordă grija necesară. Acum vă vom spune cum, cu trei foi de dafin, puteți reda culoarea hainelor voastre decolorate.

Față de pierderea pigmentului din hainele, există o soluție care te va surprinde fără îndoială, deoarece este făcută în casă și economică cu rezultate aproape imediate: vei avea nevoie doar de foi de dafin.

Dafinul este o alternativă excelentă deoarece are proprietăți care vă pot recolora hainele.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel