Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Castagnole de mere, gogoșile delicioase și dietetice: Vor dispărea de pe masă în cel mai scurt timp. Au doar 35 de calorii
WhatsApp
Castagnole de mere, gogoșile delicioase și dietetice, care vor dispărea de pe masă în cel mai scurt timp. Au doar 35 de calorii. Iată cât de ușor se fac.
Castagnole de mere, gogoșile delicioase și dietetice: Vor dispărea de pe masă în cel mai scurt timp. Au doar 35 de calorii

Aceste castagnole de mere, super dietetice, vor fi terminate în scurt timp. Au doar 35 Kcal! Castagnolele sunt un deliciu. De fapt, în simplitatea lor, ele reușesc să-i cucerească chiar și pe cei care nu sunt atât de lacomi. Sunt atât de bune încât se topesc literalmente în gură, iar aroma lor amețitoare este o invitație clară de a le încerca.

Nu întâmplător adulții le vor adora, dar copiii se vor bucura, fără îndoială, mult mai mult, pentru că vor putea mânca un desert pe cât de sănătos, pe atât de autentic și care este perfect și pentru un alt fel de gustare.

În plus, prepararea lor este destul de simplă și rapidă, ca să nu mai spunem că ai nevoie de ingrediente care nu sunt imposibil de găsit, deoarece probabil le vei avea în cămară. Dacă doriți, puteți înlocui merele cu alte fructe, cum ar fi banana sau perele. Acestea vor fi delicioase în același mod. Iată rețeta!

Castagnole de mere, gogoșile delicioase și dietetice. Rețeta pas cu pas

 


Timp de preparare: 20 minute
Timp de gătire: 20 minute
Timp total: 40 minute
Porții: aproximativ 30 de castagnole
Calorii: 35 per bucată

Ingrediente


220 g făină 00
150 ml iaurt alb integral
40-45 g de îndulcitor stevia (sau alternativ 80-90 g de zahăr normal sau brun)
8 g praf de copt
2 ouă medii
1 măr
1 vârf de cuțit de scorțișoară
1 vârf de cuțit de sare
½ pahar mic de lichior (a nu se folosi dacă sunt copii)
Suficientă aromă după gustul dumneavoastră (cum ar fi lămâie, vanilie și portocală)


Pregătire

Mai întâi de toate, turnați iaurtul și îndulcitorul de stevia (sau zahărul) într-un bol și amestecați bine.

Acum se încorporează ouăle, lichiorul, sarea, scorțișoara și aromele, se amestecă și, după ce s-au cernut, se adaugă făina și praful de copt.

Frământați amestecul astfel încât să nu se formeze cocoloașe și ingredientele să se lege între ele.

Acum luați mărul, spălați-l, îndepărtați-i coaja și tăiați-l în bucăți mici și subțiri.

Se transferă într-un recipient și se stropesc cu suc de lămâie (alternativ, se dau pe răzătoare, apoi se scurg într-o strecurătoare).

După ce ați făcut acest lucru, adăugați-le în amestec și amestecați-le bine, apoi tapetați o tavă de cuptor cu hârtie de copt și turnați, cu linguri mici, amestecul având grijă să păstrați castagnole la distanță.

La final, se coc în cuptor la 180°C timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când devin aurii. Când castagnolele sunt suficient de aurii, se scot, se ornează cu puțin zahăr pudră și se savurează călduțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel