Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cartoful, aliatul frumuseții tale: Rețeta pentru un ten perfect, fără riduri sau pete de vârstă, în doar 3 zile
WhatsApp
O piele fină și fără imperfecțiuni cu ajutorul banalului cartof. Iată rețeta pentru un ten perfect, fără riduri sau pete de vârstă, în doar 3 zile. Atât de simplu și ieftin, că vei iubi acest truc.
Cartoful, aliatul frumuseții tale: Rețeta pentru un ten perfect, fără riduri sau pete de vârstă, în doar 3 zile

Toate femeile, fără excepție, visează să aibă o piele frumoasă, sănătoasă și radiantă. În urmărirea viselor lor, petrecem ore întregi în saloane de înfrumusețare, cumpărând creme și măști scumpe.

Rețeta pentru un ten perfect, fără riduri sau pete de vârstă, în doar 3 zile

 

Dar, din păcate, stilul de viață modern, dieta nepotrivită, lipsa de odihnă, stresul au un impact negativ asupra pielii noastre. Am găsit o soluție la această problemă, iar acum vă voi spune secretul. La urma urmei, cu ajutorul unor produse ieftine și naturale, puteți reuși să îmbunătățiți starea pielii, să scăpați de petele de vârstă și de riduri. Tenul va strălucii de sănătate și frumusețe.

Cartoful, aliatul frumuseții tale

 


Pentru a pregăti "crema miraculoasă", vom avea nevoie de:

*Suc de lămâie - 1 linguriță

* Cartofi cruzi rași - 2 linguri

* Smântână acră (se poate folosi și iaurt sau ulei vegetal) - ½ linguriță.

Te-ar putea interesa și: Sos cremos DELUXE, pentru cartofi. Secretul ca să îți iasă cel mai bun și mult mai gustos decât cel din fast-food. Nu-l rata!


Metoda de preparare:


Într-un castron mic, se amestecă toate ingredientele, se amestecă bine până la omogenizare. Curățați pielea de produse cosmetice și aplicați crema noastră pe față, gât și zona decolteului. Masați pielea cu degetele, cu mișcări circulare. Lasă masca să acționeze timp de 20-30 de minute și spală-te cu apă caldă. O astfel de mască trebuie aplicată seara și nu ieșiți după ea.

Tonus perfect al feței fără riduri și pete de vârstă în doar 3 zile. Iată cum am făcut-o 

Rețetă #2


Ingrediente:

* Cartofi proaspeți rași - 1 lingură

* Un albuș de ou

S-ar putea să îți placă și: Trucuri pentru a scăpa de cearcăne în câteva minute. Vei avea un ten luminos în noaptea de Revelion

Metoda de preparare:


Trebuie să bateți albușul de ou până când se formează o spumă groasă, adăugați cartofii. Aplicați masca pe fața curățată, lăsați-o timp de 20 de minute și spălați-o cu apă caldă.

Folosiți una dintre aceste măști de 3 ori pe săptămână, timp de o lună. În luna următoare, faceți-o pe a doua. Pielea ta va fi transformată, strălucind de sănătate și strălucire.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel