Pentru această rețetă ai nevoie de:
200 ml de bere,
650 grame de cartofi,
4 linguri de pesmet,
4 linguri de ulei de măsline,
sare, piper.
Cartofii se spală, se curăță de coajă și se taie în bucăți de mărime medie. Apoi cartofii se țin sub jetul de apă de la robinet pentru a îndepărta amidonul și a îi face crocanți.
Vedeți și: Roșii umplute la cuptor. O gustare rapidă și ușoară, cu doar 260 de calorii
Luați o oală plină cu apă cu sare și fierbeți cartofii timp de 5 minute. Ulterior, cartofii se scot din apă și se transfera într-un bol și se stropesc cu ulei de măsline și puțină sare.
Încercați și: Chiftele de conopidă la cuptor. Sunt foarte bune și conțin doar 60 de calorii. Un ingredient secret le face irezistibile
Acum rămâne la latitudinea dvs. să decideți cum să-i gătiți. Dacă preferați să folosiți cuptorul, preîncălziți-l la 200 grade. Turnați cartofii într-o tavă și dați-o în cuptor aproximativ zece minute. Scoateți apoi tava din cuptor, adăugați berea și coace-i din nou aproximativ 10 minute. După 10 minute, scoateți iar cartofii, presărați-i uniform cu pesmet și îi mai dați încă pentru 5 minute la cuptor, până cartofii devin aurii.
Vă sugerăm și: Pizza fără frământare. Este gata în 5 minute și extrem de delicioasă. Toata familia te va lăuda
Dacă preferați tigaia, luați una antiaderentă, turnați un strop de ulei și gătiți cartofii aproximativ zece minute la foc iute. Ulterior, se amestecă cu berea și se se lasă pe focă încă 10 minute, la flacără mică. La final se adaugă pesmetul, se amesteca bine si se servește. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News