Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Cartofi crocanți, celebri pe Tik-Tok: îi gătiți într-o tigaie și sunt senzațional de delicioși
WhatsApp
Când decidem să pregătim un prânz sau o cină și alegem să preparăm cartofi, trebuie să știi că cu această rețetă succesul își este garantat. Da, pentru că rețetele cu cartofi sunt preferate de toată lumea.  
Salată de cartofi noi cu leurdă - rețetă de post

Cartofii sunt foarte versatili și potriviți pentru orice tip de gătit: copți, prăjiți, fierți, pe scurt, există multe soluții pentru a ne pregăti cartofii.

Astăzi vrem să facem această nouă versiune care este foarte populară pe Tik-Tok: cartofi crocanți, gătiți în tigaie. Este o rețetă foarte ușoară și rapidă.

Nu rata și: Crochete de cartofi cu șuncă fiartă. Cea mai tare rețetă: crocante la exterior, moale la interior

Trebuie doar să curăți cartofii și să îi tai felii.  Îi treci apoi print-un pane de parmezan și boia roșie, apoi în pane, iar apoi în uleiul clocotit, astfel încât să adere bine și sa formeze o crustă, care în va face unici. Sunt ideali pentru  a însoți o friptură. 

 

Cartofi crocanți, celebri pe Tik-Tok: îi gătiți într-o tigaie și sunt senzațional de delicioși

Ingrediente:

6 cartofi medii,

ulei pentru prăjit,

parmezan,

boia de ardei dulce,

rozmarin.

Vezi și:  Salată de cartofi americană fabuloasă. Uită de salata orientală, este de zece ori mai bună! Ține minte rețeta că se vor linge toți pe degete

 

Pregătirea

 

În primul rând, luați cartofii, curățați-i de coajă și fierbeți-i în apă aproximativ 15 minute în funcție de mărime, când îi scoateți trebuie să fie încă puțin cruzi. Acum tăiați-i în felii groase, de aceeași dimensiune.

 

O altă rețetă care vă va încânta este: Plăcintă cu cartofi și ceapă. Fără făină și fără drojdie. Are doar 220 de calorii și este apetisantă

 

Într-un bol se pune parmezanul dat prin răzătoare și boia de ardei. Se amestecă totul cu o furculiță, se toarnă tot amestecul peste cartofi și se amesteca bine. Cartofii trebuie să absoarbă toată compoziția..

Încearcă și: Plăcintă sărată cu năut: excelentă pentru post și dietă. O felie are doar 85 de calorii

 

Punem uleiul într-o tigaie mare și  pornim focul. Când uleiul s-a încins, începem să prăjim cartofii: întorcându-i ușor, unul câte unul. Adăugăm apoi sare și rozmarinul. Nu uitați să trebuie să creați o crustă aurie. Pune cartofii pe un vas și servește-i fierbinți. Poftă bună

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel