Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Candidează PNL singur sau cu PSD? Ciucă: Suntem cel mai vechi partid din Europa
WhatsApp
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat joi că el crede foarte mult în capacitatea PNL, în oamenii PNL, în determinarea PNL de a duce mai departe istoria sa, despre care liberalilor le place să vorbească.
sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicolae Ciucă a fost întrebat la TVR Info dacă la alegerile de anul viitor PNL va candida singur sau va merge pe liste comune cu PSD.

"Eu cred foarte mult în capacitatea PNL, în oamenii PNL, în determinarea PNL să ducă mai departe acea istorie despre care ne place să vorbim. Pe bună dreptate spunem că suntem cel mai vechi partid din Europa, o istorie de 148 de ani, pe care trebuie să o onorăm. Ca să onorăm istoria PNL trebuie să muncim şi trebuie să nu ne uităm la ce fac alţii, trebuie să ne uităm la ce facem noi. (...) Eu atunci când am luat o decizie nu m-am gândit că trebuie să culeg roadele, decizia nu o iei pentru tine, decizia o iei pentru ceea ce trebuie să se întâmple bine. (...) Important este să luăm decizia corectă, nu contează cine culege roadele. Roadele trebuie să le culeagă poporul român, cetăţenii acestei ţări. Nu trebuie să particularizăm o anume direcţie, un anume partid sau o anume persoană. Trebuie să vedem ce facem cu decizia politică astfel încât ea să fie în beneficiul cetăţenilor", a spus Ciucă.

Ciucă: Diferența dintre urban și rural, tot mai mare



El a menţionat că în acest moment PNL este foarte concentrat pe ceea ce are de făcut la guvernare.

"Dacă ne gândim că urmează alegeri, oamenii au puterea să analizeze şi să judece ceea ce am făcut bine la guvernare, ceea ce nu am făcut bine la guvernare. Noi trebuie să avem puterea să recunoaştem şi să venim cu soluţii pentru a îndrepta lucrurile, trebuie să venim cu proiecte pentru ceea ce înseamnă aşteptările oamenilor pe termen mediu şi lung. Avem un trend de dezvoltare economică susţinut, dar trebuie să vedem şi care ne sunt problemele în intern, pentru că avem regiuni în care disparităţile sunt destul de evidente, diferenţa calităţii vieţii între mediul rural şi mediul urban este din ce în ce mai mare şi trebuie să ne luăm măsuri astfel încât viaţa în satul românesc să nu ajungă acolo unde vedem cu toţii că se îndreaptă. Trebuie să vedem într-adevăr cum găsim politicile necesare pentru clasa de mijloc. Nicio ţară dezvoltată la care noi ne uităm ca fiind un model nu a reuşit să atingă un nivel de dezvoltare fără o clasă de mijloc puternică", a afirmat liderul PNL, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel