Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
C. T. Popescu: Dragnea lucrează numai cu DUȘMANI imaginari
WhatsApp
Cristian Tudor Popescu a declarat după eșecul referendumului,  că românii au demonstrat că nu sunt proşti și nu s-au speriat de duşmanul imaginar.

 „Referendumul trebuie să fie întruchipat în ceva, altfel nu poţi să îi mobilizezi cu toţi popii şi activiştii PSD.

Întrebarea ar fi trebuit formulată altfel: sunteţi de acord ca fiecare familie întemeiată pe căsătorie dintre un om şi muierea lui – să înţeleagă oamenii - să primească câte un miel de Crăciun şi câte un porc de Paşte?

Dacă era asta formularea mai stăteau secţiile goale?”.

„Boicotul e o operaţiune concertată a unui grup de oameni într-un scop politic într-o anume idee comună. Unii care au boicotat acest referendum sunt suporteri LGBT sau sunt simpatizanţi, alţii pentru că sunt anti-PSD, alţii că sunt anti-biserică, dar cauza principală pentru care oamenii nu au venit la vot nu e boicotul, e că cei mai mulţi nu s-au lăsat prostiţi, au înţeles că acest vot e despre nimic, că nu se întâmplă nimic”.

„Unii nu s-au speriat de duşmanul imaginar. Dragnea are o metodă, spre deosebire de predecesorii de la PSD, lucrează numai cu duşmani imaginari. Când Iliescu spunea: vin ungurii, vin moşierii, în 1996, ăştia erau o realitate, dar în cazul lui Dragnea, e vorba de Soros, de multinaţionale, de gâzii care au venit la Athenee Palace, de homosexualii care vin să ne răpească copiii”,a declarat Cristian Tudor Popescu la digi24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel