Timp de pregătire: 10 minute
Timp de gătit: 5 minute
Porții: 4
Dificultate: Ușor
500g carne de vită tocată cu puțină grăsime
1 ou
1 piper
2 linguri de pătrunjel măcinat uscat sau proaspăt tocat
1 lingură de cimbru
1 lingură de rozmarin
2 linguri busuioc proaspăt
4 chifle Ciabatta
70g frunze de rucola
4 linguri de maioneză
1 ceapă medie tocată și caramelizată
Tocaţi ierburile în cazul în care optaţi pentru verdeţuri , adăugaţi piperul și amestecaţi cu carnea și oul într-un castron mare. Împărţiţi compoziţia în 4 bile și aplatizaţi-le cu palma.
Gătiți burgerii timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Serviți burgerii în chifle Ciabatta, uşor prăjite.
Asezonaţi carnea cu o lingură de maioneză amestecată cu ceapă caramelizată și decoraţi cu frunze de rucola.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News