Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Buget 2019. VOTUL în Parlament, PROGRAMAT vineri
WhatsApp
Votul în Parlament asupra proiectelor privind Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019 este programat pentru vineri, conform calendarului stabilit astăzi de Birourile permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Conform calendarului, parlamentarii vor putea depune amendamente până luni, la ora 12.00.

Comisiile permanente se vor reuni luni, de la ora 15.00, pentru avizarea proiectelor şi în acelaşi timp vor lucra şi comisiile pentru buget, care urmează să întocmească raportul de fond până miercuri la ora 15.00.

Citește și Guvernul a APROBAT bugetul de stat pe 2019

Dezbaterile în plenul Parlamentului asupra proiectului de buget vor începe miercuri de la ora 15.00 iar votul final este programat vineri.

Guvernul a aprobat în şedinţa de vineri proiectele privind Legea bugetului de stat şi Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2019. Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că proiectul de buget este fundamentat pe o creştere economică de 5,5%, ceea ce înseamnă o valoare a Produsului Intern Brut de 1.022,5 miliarde lei, un salariu mediu brut de 5.163 lei iar numărul de salariaţi din economie va ajunge la 5,282 milioane. Deficitul bugetar a fost stabilit la 2,55% din PIB.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel