Această rețetă simplă și sănătoasă îmbină dulceața naturală a kaki-ului cu aroma bogată a ciocolatei, creând o budincă delicioasă și reconfortantă, perfectă pentru a fi savurată ca desert sau gustare. Iată o rețetă sănătoasă, fără zahăr adăugat.
- 4 kaki coapte bine
- O cană de lapte (după preferințe)
- Jumătate de cană de fulgi de ovăz
- 2 linguri de pudră de cacao
- O linguriță de extract de vanilie
- Jumătate de linguriță de scorțișoară (opțional)
- Un praf de sare
- Curățați fructele kaki și tăiați-le în cubulețe
- Într-un blender, combinați cubulețele de kaki, laptele, fulgii de ovăz, pudra de cacao, extractul de vanilie, scorțișoara și sarea. Mixați până când obțineți un amestec cremos și omogen.
- Turnați amestecul în forme individuale sau într-o formă mai mare pentru budincă.
- Puneți formele la frigider pentru cel puțin 4 ore sau peste noapte, astfel încât budinca să se întărească.
- Felii subțiri de kaki
- Bucăți de ciocolată neagră (cu un conținut ridicat de cacao și fără zahăr)
- Nuci sau migdale mărunțite
Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:
- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G
- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News