Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Budincă de cacao super dietetică: fără zahăr sau grăsimi, cu doar 35 de calorii
WhatsApp
Budinca este întotdeauna o idee bună pentru finalul unei mese sau pentru o gustare delicioasă. Dar cum să te bucuri de acest desert fără a încălca dieta și fără a consuma niște calorii în plus. Să știți că puteți face un desert  ușor, proaspăt, fără grăsimi și fără zahar, deoarece îl veți înlocui cu îndulcitor. Rapid și ușor de făcut, această budincă are doar 35 de calorii pe porție!  
Budincă de cacao super dietetică, fără zahăr sau grăsimi, cu doar 35 de calorii

Dozele pe care le indicăm îți vor permite să obții 3 budinci, pentru membrii familiei, care vor fi supe încântați de acest desert dulce. Ești curios să descoperi această rețetă cu adevărat incredibilă și super ușoară? Să începem!

 Pentru trei budinci aveți nevoie de: 

îndulcitor lichid, 30 de picături (dacă preferi poți folosi miere, agave, sirop de arțar),

3 g sau 2 foi de gelatină,

1 linguriță de cacao,

esență de vanilie sau portocală,

300 ml de lapte vegetal (soia, migdale, cocos).

 

 

Budincă de cacao super dietetică: fără zahăr sau grăsimi, cu doar 35 de calorii.  Preparare

 

Turnați laptele și îndulcitorul într-o cratiță, pe  care o puneți pe aragaz. Porniți gazul la foc foarte mic și fierbeți laptele,  amestecând continuu. Acum, cu o lingură luați niște lapte clocotit și transferați-l într-o ceașcă, unde veți dizolva lingura de cacao și gelatina alimentară. 

 

Încercați și: Tort cappuccino. Un desert uimitor, cu o aromă intensă de cafea. O felie are mai puțin de 150 de calorii

Api, laptele în care ați dizolvat lingura de cacao și gelatina alimentară se pune înapoi în cratiță cu restul de lapte și se amestecă cu telul, timp de două minute, fără a stinge focul. Nu uitați să adăugați și esența preferată. După două minute, se stinge focul.

 

Vă sugerăm și: Prăjitura cu lapte cald și cacao, un desert incredibil de pufos și aromat, făcut din cele mai simple ingrediente

Transferați compoziția în cupe de o singură porție, lăsați-o să se răcească la temperatura camerei, apoi puneți-le la frigider pentru 1 oră.

 

CITEȘTE ȘI:  Desertul care arată ca o picătură de ploaie. Are ZERO calorii și se face doar din două ingrediente banale

Și iată! Budinca este perfectă pentru a fi servită.  Delicioase, moi și dietetice, aceste budinci pot fi savurate fără niciun sentiment de vină, pentru ca nu îți vor afecta silueta! Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel