Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bucureștiul în scenariul ROȘU: Masca devine OBLIGATORIE pe stradă, se ÎNCHID școlile. Măsurile anunțate de Prefectura Capitalei
WhatsApp
Autoritățile au anunțat, în urmă cu puțin timp, restricțiile care vor intra în vigoare în București, începând cu 20 octombrie, ora 00.00. 
covid_oameni_masca

Ședința Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență din București s-a terminat. 

Masca devine obligatorie pe stradă în București, începând de marți, 20 octombrie. Totodată, toate unitățile școlare se vor închide, activitatea didactică urmând să continue de acasă. Este vorba despre școli, licee, creșe, dar și universități. 

"Se suspendă activitatea în toate instituțiile de învățământ, inclusiv creșe și universități. A fost interzisă în activitatea în cinematografe și săli de spectacole. Masca devine obligatorie în toate spațiile publice (inclusiv copiii peste 5 ani). Este permisă în continuare activitatea restaurantelor în interior pentru clienții cazați în hoteluri, pensiuni. Toate aceste măsuri sunt valabile timp de 14 zile. Totodată, s-a interzis activitatea în sălile de jocuri de noroc", a declarat Mariana Stancu Cipișcă, purtător de cuvânt al Prefecturii București.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel