Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Broscuțe de ciocolată Harry Potter. Un desert pe placul tuturor și mai ales al copiilor
WhatsApp
Vrei să înveți cum să faci broscuțe de ciocolată Harry Potter pentru următoarea ta petrecere sau maraton de film? Micii vrăjitori vor adora aceste dulciuri drăguțe și sunt atât de ușor de preparat și delicioase, încât te vei întreba de ce nu ai făcut niciodată aceste bunătăți dulci până acum!

Rețetele de dulciuri nu sunt întotdeauna foarte simple, dar nimic nu se compară cu aceste broscuțe de ciocolată. Când spun ușor, chiar vorbesc serios... aveți nevoie doar de un singur ingredient! Mai simplu de atât nu se poate!

 

Ce sunt broscuțele de ciocolată din Harry Potter


Nu sunteți familiarizați cu acest tip de desert? Ei bine, lumea vrăjitorilor poate fi plină de bunătăți amuzante, dar acestea sunt unul dintre cele mai populare dulciuri de la Hogwarts. Dacă încă nu te-ai uitat cu copii tăi la această serie, ei bine niciodată nu e prea târziu. Pregătește gustările pentru a avea ce ronțăi și dă drumul la televizor. Cu siguranță atât tu, cât și micuții tăi o să rămâneți impresionați de filme și de broscuțele de ciocolată.

Celebrele broscuțe de ciocolată vin chiar și cu cărți de vrăjitor de colecție. Poate vă amintiți că Harry a primit cartea Albus Dumbledore la prima sa călătorie la bordul Hogwarts Express.

Ceea ce le face atât de amuzante este faptul că broaștele chiar prind viață. Asta înseamnă că, dacă aveți una, ar fi bine să o mâncați repede dacă nu vreți ca aceasta să sară departe.

 

2. -imagine fara descriere- (broscute-de-ciocolata-2.png)

 

Cum să prepari broscuțele de ciocolată din Harry Potter 

 

Cheia pentru a face acest deliciu este ciocolata. Tot ce ai nevoie este o pungă de chipsuri de ciocolată și forme de broaște de ciocolată. După aceea, ești gata de preparare!

Pasul 1: Turnați o pungă de chipsuri de ciocolată cu lapte într-un bol rezistent la cuptorul cu microunde.


Pasul 2: Topește ciocolata în cuptorul cu microunde timp de 45 de secunde. Se amestecă cu o lingură de lemn.

 
Pasul 3: Topiți pentru încă 30 de secunde și amestecați din nou. Dacă mai sunt încă bucăți mici, continuați să topiți la intervale de 30 de secunde până când ciocolata este netedă și cremoasă.


Pasul 4: Turnați ciocolata în matrița de plastic, păstrând ciocolata rămasă pentru următorul lot. Bateți ușor forma pe tejghea de câteva ori pentru a scăpa de bulele de aer.

Pasul 5: Puneți la frigider timp de aproximativ două ore pentru a lăsa ciocolata să se întărească. Păstrați la rece sau într-un loc răcoros și uscat până când sunteți gata de servire.

 

3. -imagine fara descriere- (broscute-de-ciocolata-3.png)

 

Broscuțele de ciocolată, un succes pentru petreceri

 

Aceste bomboane-broscuțe sunt atât de amuzante și sunt un deliciu de ciocolată perfect pentru petrecerea de aniversare pe tema vrăjitorilor!

Puteți schimba această rețetă cu chipsuri de ciocolată neagră sau chiar albă. Amintiți-vă doar că, în cazul ciocolatei albe, va trebui să folosiți un cazan dublu. Din anumite motive, ciocolata albă nu funcționează la fel de bine în cuptorul cu microunde.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel