Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Brioșe de ciocolată. Fără lapte, unt și zahăr. O porție are mai puțin de 200 de calorii
WhatsApp
Brioșe de ciocolată. Fără lapte, unt și zahăr. Un desert de patiserie fabulos. Sunt perfecte pentru micul dejun, pentru o pauză dulce sau la după o cină, servită cu familia sau prietenii. Parfumate, moi, delicate, brioșele de ciocolată, aceste brioșe de ciocolată vă vor cuceri pe loc.
Brioșe de ciocolată. Fără lapte, unt și zahăr. O porție are mai puțin de 200 de calorii

Simplu de făcut, aceste brioșe au mai puțin de 200 de calorii pe porție. Desertul oferă o combinație de gust și arome, potrivită și pentru cei care au intoleranță la lactoză. Îndulciți-le cu stevia și veți avea un desert cu un indice caloric foarte scăzut. Sunteți curioși de această rețetă extraordinară? Să începem!

 

Ingrediente:

3 ouă medii,

200 grame stevia,

200 grame făină pentru prăjituri,

50 grame cacao amară,

50 grame nucă de cocos,

30 grame ulei de floarea soarelui,

90 grame apă fierbinte,

10 grame praf de copt,

zahar pudră pentru decor,

praf de sare.

 

 

Brioșe de ciocolată. Fără lapte, unt și zahăr. O porție are mai puțin de 200 de calorii. Preparare

 

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Așezați pe ea formele pentru brioșe, pe care le puteți tapeta cu puțină făină. Într-un castron se pune făina cernută, prafu de copt, sarea și cacao și le amestecați. În alt castron mare și încăpător, spargeți ouăle și bateți-le bine cu stevia, folosind un tel electric.

 

Vă sugerăm și: Brioșe dulci de caise. Un desert delicios și ușor, potrivit pentru un mic dejun irezistibil

 

Când amestecul s-a dublat, se toarnă uleiul, fără a vă opri din mixat. Apoi, încorporați amestecul din făină cu cacao, sare și praful de copt. Amestecați totul, iar la final adăugați apa fierbinte și nucă de cocos. Reduceți viteza mixerului și lucrați încă 2 minute.

 

Citeste si. Cheesecake de vară. Un desert super gustos, gata în câteva minute. Are puține calorii și este senzațional

 

Transferați aluatul în formele pentru brioșe, pe care trebuie să le umpleți doar 2/3, deoarece aluatul va crește în timpul gătitului. Tava cu formele de brioșe se introduce la cuptor și se lasă aproximativ 20 de minute. Faceți testul scobitorii, înainte a scoate brioșele din cuptor. 

 

Ar putea să vă placă și: Tort Sirtaki cu crema de iaurt grecesc. Un desert super rapid, cu doar 150 de calorii pe porție

 

Scoateți  brioșele și lăsați-le să se răcească. Apoi scoateți brioșele din forme și presărați-le cu zahăr pudră. Serviți-le alături de o ceașca de cafea aromată. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
pixel