Brioșe cu portocale și ciocolată. Rețeta desertului ideal doar din câteva ingrediente
Ingrediente pentru 4 porții:
Făină
250 grame de făină
70 grame ulei
2 ouă
100 grame de suc de portocale
100 grame zahăr
150 grame ciocolată neagră
1 portocală
Spargeți ouăle într-un bol, adăugați uleiul, sucul de portocale și coaja de portocală rasă și mixați bine.
Ar putea să vă placă și: Clătite de post cu lapte vegetal. Răsfață-te cu un desert recomandat de nutriționiști
Într-un alt castron, amestecați făina, zahărul și praful de copt. Cele două compoziții se unesc și amestecați-le bine cu o spatulă.
Încercați și: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun
La urmă adăugați și ciocolata tocată mărunt. Aluatul se toarnă în cupele de brioșe, fără a le umple până la margini. Brioșele se coc în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de aproximativ 20 - 25 de minute. După ce se răcesc, brioșele se scot din cupe și se presoară cu zahăr pudră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News