Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun
WhatsApp
Brioșele cu nuci și cafea sunt perfecte pentru micul dejun. Sunt moi, parfumate și savuroase.  Aroma cafelei și proprietățile nucilor fac din aceste dulciuri o idee bună pentru un mic dejun, proaspăt scos de la cuptor. Alegeți o cafea de calitate pentru a le spori aroma, alături de cea a nucilor tocate. Prin adăugarea ciocolatei în brioșe, rezultatul este savuros și te va face să le mănânci până la ultima fărâmitură. Dacă vă place aroma de cafea în deserturi, încercați această rețetă și veți avea un succes garantat.
Briose de cafea si nuci

Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun. Ingrediente pentru șase persoane

Citește și Tort de cafea, rețeta rafinată a Marthei Stewart. Un desert ideal pentru a trezi toate simțurile

250 g făină

90  grame de zahăr

praf de copt

2 ouă

90 grame de unt

125 grame de iaurt grecesc

2 căni de cafea

80 grame de nuci măcinate

esență de vanilie

50 grame de ciocolată neagră

vezi si: Chec din iaurt și făină de cocos. Rețeta unui desert ușor, rapid și cu doar 190 de calorii 

 

Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun. Cum se fac

 

Turnați iaurtul într-un castron, adăugați ouăle și începeți să le amestecați cu un tel. Unul topit se adaugă în compoziție și se amestecă împreună cu cafeaua și vanilia.

 

Ar putea să vă placă și rețeta: Biscuiți cu banane fără unt și fără lapte. Rețetă ușoară și delicioasă, cu doar 55 de calorii 

 

Adăugăm în compoziție făină cernută cu praful de copt, zahărul și nucile tocate mărunt. Nu uitați să păstrați câteva nuci pentru decor. Aluatul se amestecă bine.

 

Încercați și rețeta: Prăjitură cu brânză și fructe de pădure. Rețeta unui desert cu 100 de calorii și gata în 5 minute

Ungeți cu unt formele pentru brioșe, apoi turnați în fiecare forma  câte două linguri din aluat. Brioșele se coc în cuptorul fierbinte la 180, timp de aproximativ 20 de minute, până cresc și crăpă la suprafață. 

Între timp, topește ciocolata cu un pic de unt, amestecând până se omogenizează. Scoateți brioșele din cuptor, decorați cu ciocolata topită și nucile păstrate  și lăsați-le să se răcească. Poftă bună!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel