Moi și dulci datorită aromei gemului, aceste brioșe vă vor da o doză de energie, necesară pentru toată ziua.
Dulceața preferat pentru umplutură,
2 lingurițe de praf de copt,
50 de grame de amidon,
75 de grame de făină,
1 plic de vaniline,
2 ouă,
25 ml ulei,
125 ml de iaurt,
70 de grame de zahăr.
Primul lucru este să luați un bol în care veți pune zahărul împreună cu ouăle. După ce mixați cele două ingrediente, adăugați iaurtul și uleiul. Continuați să amestecați totul.
Adăugați apoi amidonul, vanilia, praful de copt și, la final, făina. Mixați bine toate ingredientele până veți obține un aluat omogen și fără cocoloașe.
Acum luăm niște forme pentru brioșe și le unge cu ulei. Putem în fiecare formă câte puțin aluat până le umplem cam 2/3.
Încercați și: Brioșe savuroase doar din 3 ingrediente. Un deliciu culinar pentru masa de sărbători
În acest punem formele de brioșe la cuptor pentru aproximativ un sfert de oră, la o temperatură de 180 de grade. Odată coapte, scoateți brioșe din cuptor și lăsați-le să se răcească.
Când se răcesc, brioșele pot fi scoate din forme. Acum le puteți umple cu gemul preferat, care le va face irezistibile și delicioase.
Micul dejun bun cu brioșe cu iaurt și gem este gata. Ziua va avea, astfel, un gust mai dulce. Încercați această rețetă ușoară și veți uimiți de magia culinară. Brioșele pot fi servite cu o ceașcă de cafea aromată la micul dejun. De asemenea, le puteți servi și ca o gustare în timpul zilei.
Membrii familiei vor fi super încântați de acest mic dejun savuros. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News