Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Brioșe cu iaurt cu gem. O rețetă rapidă, delicioasă și aromată
WhatsApp
Doriți să serviți micul dejun acasă, dar nu avem mult timp de petrecut în bucătărie? Soluția există. În 5 minute puteți pregăti un desert delicios, perfect pentru a fi savurat ca prima parte a zilei. Deci, pentru a începe ziua cu dreptul, rețetă de brioșe cu gem și cu iaurt este perfectă. 
briose cu iaurt cu gem. O rețetă rapidă, delicioasă și aromată

Moi și dulci datorită aromei gemului, aceste brioșe vă vor da o doză de energie, necesară pentru toată ziua. 

 

Ingredientele de care avem nevoie pentru a prepara brioșe cu iaurt și gem: 

 

Dulceața preferat pentru umplutură,

2 lingurițe de praf de copt,

50 de grame de amidon,

75 de grame de făină,

1 plic de vaniline,

2 ouă,

25 ml ulei, 

125 ml de iaurt, 

70 de grame de zahăr.

 

 

Brioșe cu iaurt cu gem. O rețetă rapidă, delicioasă și aromată. Pregătirea

 

 

Primul lucru este să luați un bol în care veți pune zahărul împreună cu ouăle. După ce mixați cele două ingrediente, adăugați iaurtul și uleiul. Continuați să amestecați totul.

 

Vedeți și: Brioșe ușor de făcut, perfecte pentru micul dejun de toamnă. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente din cămară

 

Adăugați apoi amidonul, vanilia, praful de copt și, la final, făina. Mixați bine toate ingredientele până veți obține un aluat omogen și fără cocoloașe.

Acum luăm niște forme pentru brioșe și le unge cu ulei.  Putem în fiecare formă câte puțin aluat până le umplem cam 2/3. 

 

Încercați și: Brioșe savuroase doar din 3 ingrediente. Un deliciu culinar pentru masa de sărbători

 

În acest punem formele de brioșe la cuptor pentru aproximativ un sfert de oră, la o temperatură de 180 de grade. Odată coapte, scoateți  brioșe din cuptor și lăsați-le să se răcească. 

Când se răcesc, brioșele pot fi scoate din forme. Acum le puteți umple cu gemul preferat, care le va face irezistibile și delicioase.

 

Citește și:  Brioșe pufoase cu ricotta, portocale și lămâi. Ușor de făcut și extrem de delicioase. Doar 90 de calorii pentru o porție

 

Micul dejun bun cu brioșe cu iaurt și gem este gata. Ziua va avea, astfel, un gust mai dulce. Încercați această rețetă ușoară și veți uimiți de magia culinară. Brioșele pot fi servite cu o ceașcă de cafea aromată la micul dejun. De asemenea, le puteți servi și ca o gustare în timpul zilei. 

Membrii familiei vor fi super încântați de acest mic dejun savuros. Poftă bună!

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel