Experții în curățare au împărtășit trucurile la care recurg pentru a face acest proces simplu și ușor.
În timpul preparării bucatelor, capacul acumulează rapid grăsime. Stropii de grăsime se depun în cele mai inaccesibile locuri, în crăpăturile înguste și la îmbinarea sticlei cu oțelul inoxidabil.
Adidașii albi vor străluci din nou datorită acestor trucuri simple
Dacă spălați capacul după fiecare gătit, atunci nu vor fi probleme cu grăsimea. Dar, să fim sinceri, nu toată lumea acceptă acest sfat. Și asta înseamnă că aproape cu toți avem capace murdare în bucătărie.
Dar există două modalități eficiente care te pot ajuta să readuci ustensilele de bucătărie la aspectul lor anterior.
Trucul bunicilor pentru a albi perdelele în 10 minute fără înălbitor
Întoarce capacul cu susul în jos în chiuvetă și toarnă peroxid de hidrogen, mai mult în îmbinări și sub margine. Lasă să acționeze 20 de minute.
După un timp, locurile cele mai contaminate trebuie frecate cu o perie, de preferință din peri naturali, pentru a nu zgâria sticla. După aceea, spală capacul cu un burete și detergent pentru vase și clătește cu apă curată.
Vrei să ai bani și să fii prosper? Nu împrumuta niciodată aceste lucruri nimănui, potrivit Feng Shui
Întoarce capacul cu susul în jos în chiuvetă, umezește-l cu apă și pune generos bicarbonat de sodiu. Lasă să acționeze 10 minute. După aceea, freacă capacul cu un buret și detergent de vase . La final, clătește capacul cu apă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News