Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Blue Air şi Wizz Air, reduceri de 25% la preţul biletelor de avion
WhatsApp
Operatorii aerieni low-cost Blue Air şi Wizz Air ofertă reduceri de preţuri pentru pasagerii care îşi achiziţionează biletele de avion în acest weekend, potrivit unor comunicate de presă remise AGERPRES de către companii.

Astfel, în perioada 10-12 iunie 2020, pasagerii Blue Air beneficiază de o reducere de 25% la toate zborurile şi destinaţiile disponibile pentru rezervare, promoţia fiind valabilă pentru toate rezervările de zboruri cu date de călătorie între 11 iulie 2020 - 31 martie 2021.

Reprezentanţii companiei au mai anunţat că, după patru luni de suspendare a zborurilor regulate, au finalizat transferul în portofelele electronice a sumelor aferente zborurilor anulate pentru toţi pasagerii care au cumpărat bilete direct pe site-ul Blue Air, iar procesul continuă pentru cei care au achiziţionat bilete prin agenţiile partenere.

De asemenea, Wizz Air vine cu reduceri de 25% pentru zboruri pe rutele spre Danemarca, Cipru, Norvegia, Elveţia şi Grecia. Promoţia este valabilă doar vineri, 10 iulie, pentru toţi clienţii, iar zborurile se pot efectua la orice dată. Rezervările se pot face online sau prin aplicaţia companiei.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opţiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecţie. Procedând astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi vor primi 100% din tariful iniţial rambursat imediat sub formă de credit şi pot schimba datele şi chiar rutele de oricâte ori doresc, anunță Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel