Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Biscuiți din trei ingrediente, fără ouă, unt, ulei sau lapte, dar delicioși. Doar 45 de calorii
WhatsApp
Biscuiți din 3 ingrediente, fără ouă, unt, ulei și lapte, dar delicioși. Doar 45 calorii! Ai nevoie doar de brânză ricotta, banane și fulgi de ovăz.
Biscuiți din trei ingrediente, fără ouă, unt, ulei sau lapte, dar delicioși. Doar 45 Kcal!

Când ai chef de ceva dulce, desigur, nu există niciodată nimic în casă care să te ajute să-ți satisfaci pofta. Așa că singura soluție este să gătești ceva ușor și rapid. Cu toate acestea, trebuie să găsești și o rețetă care să ți se potrivească și, fără îndoială, rețeta de biscuiți cu 3 ingrediente este perfectă. Pentru că este un desert absolut delicios și dietetic.

Adulții și copiii deopotrivă îi vor adora și vor fi, de asemenea, o alternativă excelentă pentru micul dejun. De asemenea, pot fi consumați ca o gustare sau la sfârșitul mesei pentru a încheia seara, mai ales dacă aveți oaspeți și doriți să îi încântați după cină cu niște dulciuri cu adevărat interesante.

Iar dacă sunteți la dietă, credeți-mă, nu veți avea nicio problemă, pentru că au foarte puține calorii, ceea ce se potrivește mai mult decât bine cu alegerea de a urma o dietă controlată. Și pregătirea? Și aici există doar avantaje. De fapt, procesul este atât de simplu încât oricine poate încerca. Ca să nu mai spunem că este și rapidă, așa că nu trebuie să petreceți ore întregi în fața aragazului.

Rețeta pentru biscuiții din trei ingrediente, delicioși și dietetici

 


Timp de preparare: 15 minute
Timp de congelare: 10 minute
Timp de coacere: 12 minute
Timp total: aproximativ 40 de minute
Porții: 20 de biscuiți
Calorii: 45 per biscuit


Ingrediente


* 190 g de brânză ricotta ușoară;

* 150 g de fulgi de ovăz;

* 2 banane coapte;

* 2 linguri de îndulcitor stevia (opțional).

 


Pregătire

Se toarnă fulgii de ovăz într-un castron, se adaugă brânza ricotta (scursă și uscată complet), îndulcitorul și bananele tocate.

Se frământă amestecul cu mâinile, după ce toate ingredientele sunt bine încorporate unul cu altul. Pentru ca amestecul să nu se lipească prea mult se pune la congelator pentru 10 minute.

După ce a trecut acest timp, se ia aluatul, se modelează biscuiții luând câte o lingură de amestec, se rulează în mâini și se așază într-o tavă tapetată cu hârtie.

La final, se coc în cuptorul preîncălzit timp de 12 minute, la o temperatură de 180°C.

După ce biscuiții sunt gata, dacă doriți, îi înmuiați în cacao amară + scorțișoară + îndulcitor, apoi îi aduceți la masă.

Acești biscuiți pot fi consumați la micul dejun cu o ceașcă de lapte sau după-amiaza cu ceai. Copiii îi vor adora.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel