Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Biscuiți din patru ingrediente. Dulci și nutritivi sunt gata în 20 de minute
WhatsApp
Odată cu venirea frigului, petrecem mai mult timp acasă și, prin urmare, ne putem delecta cu pregătirea deserturilor. De exemplu, putem pregăti acești biscuiți ușori pentru micul dejun sau pentru gustarea de după-amiază, pe care îi putem mânca fără nicio remușcare, în cazul în care respectăm o dietă. Avem nevoie doar de 4 ingrediente pentru a face biscuiți dulci, nutritivi și ușori, data în 20 de minute.
Biscuiți din patru ingrediente. Dulci și nutritivi, gata în 20 de minute

Urmarea unei diete echilibrate este esențială pentru starea de sănătate. Nivelurile ridicate de colesterol și zahăr din sânge cresc riscul bolilor cardiovasculare. Prin urmare, primele reguli pentru o viață lungă și fericită este să urmezi o dietă sănătoasă și să ai un stil de viață corect și activ. De aceea, pentru a nu ceda tentației de a mânca alimente interzise, putem pregăti ceva sănătos și hrănitor, la fel ca acești biscuiți.

 

Avem nevoi de următoarele ingrediente:

2 banane coapte;

150 de grame de făină de cocos;

30 de grame de cacao;

20 de grame de zahăr brun;

opțional - 100 de grame de ciocolată neagră sau albă după gust.

 

Biscuiți din patru ingrediente. Dulci și nutritivi sunt gata în 20 de minute. Pașii de urmat

 

Mai întâi va fi important să preîncălziți cuptorul, în jur de 160/170 grade. Între timp, curățați bananele, tăiați-le felii și puneți-le într-un mixer. Adăugați făina de cocos, cacao și zahăr și amestecați câteva secunde.

 

Vedeți și: Biscuiți crocanți de ciocolată. Aveți nevoie de două ingrediente pentru un desert delicios, cu doar 50 de calorii

 

Dacă consistența este prea moale, adăugați 1 lingură de făină de cocos. Odată ce amestecul a devenit omogen și ușor de lucrat, scoateți-l cu o lingură și faceți bile și aplatizați-le.

 

Puteți prepara si: Chec cu ciocolată. Un deliciu culinar cu doar 135 de calorii pe porție 

 

Putem da biscuiților forma pe care o dorim folosind diferite matrițe. Apoi puneți-le pe o tavă de copt tapetată cu hârtie pergament. Tava se dă la cuptor și biscuiții se coc timp de aproximativ 20 de minute. Lăsați-i să se răcească.

 

Citiți și: Fursecuri de migdale cu ciocolată și nucă de cocos. Secretul cofetarilor italieni pentru un desert senzațional

 

Între timp, topiți ciocolata în cuptorul cu microunde și înmuiați câte  jumătate de biscuit în ea. Așezați biscuiții pe un platou și lăsați-i să se răcească. De îndată ce sunt gata, serviți-i alături de o cană de ceai fierbinte.  Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel