Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Biscuiți delicioși din 3 ingrediente. Sunt gata în zece minute și au 35 de calorii
WhatsApp
Ce poate fi mai reconfortant, după o zi grea de muncă, decât o ceașcă de cafea, servită alături de biscuiți delicioși? Gustul dulce și textura moale a biscuiților îți vor readuce imediat buna dispoziție.  De fiecare dată, când ne este poftă de ceva dulce, luăm și niște kilograme în plus. Soluția este să găsim o rețetă perfectă, care să fie delicioasă și să aibă puține calorii. Spre exemplu, azi vă propune această rețetă de biscuiți de ciocolată, super buni și doar cu 28 de calorii fiecare.    
Biscuiți delicioși din 3 ingrediente. Sunt gata în zece minute și au 35 de calorii

Cel mai bun lucru este că sunt gata în 10 minute și se fac din doar 3 ingrediente.

Ingrediente pentru 18 biscuiți de ciocolată:

100 de grame de dulceață fără zahăr (aroma la alegere),

80 de grame de făină integrală,

60 de grame de ciocolată neagră.

 

 

Biscuiți delicioși din 3 ingrediente. Sunt gata în zece minute și au 35 de calorii. Prepararea 

 

  

Topim ciocolată în cuptorul cu microunde. Aveți grijă să nu-o ardeți, deoarece durează câteva minute. Când ciocolata este topită, o amestecăm ca să se răcească un pic. Adăugăm, continuând să amestecam, dulceața și făina. Avem grijă să nu formăm cocoloașe.

 

Încercați și: Prăjitură aromată cu ciocolată și mango. Este atât de bună încât vei dori să nu se termine niciodată

Acoperim o tavă cu hârtie de copt. Luam porții mici din aluat și formam biluțe, apoi le așezăm pe tavă și le zdrobi ușor. Biscuiții se coc în cuptorul încins, la modul ventilat, la 180°, pentru aproximativ 8 sau 10 minute.

 

Citește si:  Tartă cu ananas. Un desert spectaculos cu un gust exotic și 150 de calorii

 

Când sunt gata, așteptăm să se răcească. Înainte de a-i servi, îi puteți presăra cu zahăr pudră. Poftă bună! Având în vedere că au puține calorii, acești biscuiți pot fi consumați, cu adevărat, în orice moment al zilei. Deoarece conțin făină integrală, acești biscuiți ne vor da o senzație de sațietate cu adevărat prelungită.

 

Vă sugerăm să preparați și: Prăjitură japoneză fără făină. Un desert preparat din trei ingrediente, care te va cuceri. Ușor de pregătit și deosebit de delicios

 

Biscuiții nu au nevoie de condiții speciale pentru a fi depozitați și, prin urmare, sunt ușor de transportat. Așa că îi putem oferi copiilor ca și o gustare la școală în locul celei clasice. Iar dacă în ultimul moment au vin niște oaspeți în vizită, putem face repede un sos de ciocolată albă cu care să ungem biscuiții, pe care, apoi, îi putem decora cu niște alune tocate.   

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel