Acești biscuiți nu conțin zahăr, lapte, ouă, ulei sau unt. În plus, deoarece sunt făcuți doar din patru ingrediente, nu sunt greu de pregătit.
Iată ingredientele pentru douăzeci de biscuiți:
80 de grame de dulceață fără zahăr (de portocală, caise, mure sau la preferință);
80 de grame de făină integrală;
15 grame de chipsuri de ciocolată;
60 de grame de ciocolată neagră.
Mai întâi topiți ciocolata neagră. Se poate face fie la bain-marie, fie la cuptorul cu microunde. Adăugați apoi făina integrală, amestecând compoziția.
Ați putea preparare și: Prăjitură cu mere la cană. Un desert delicios, gata în câteva minute. O porție are doar 160 de calorii
Apoi, se adaugă gemul câte puțin, amestecând cu o spatulă. Aluatul obținut se frământă în continuare cu mâinile și se adăugă chipsuri de ciocolată.
Continuați să frământați până când aluatul obține o consistență fermă la atingere și moale. Dacă este prea moale, puteți adăuga făină.
Vedeți și: Brioșe cu nuci și cafea. Rețeta desertului perfect, propus de cofetarii italieni, pentru micul dejun
Următorul pas este de să modelați biscuiții. Odată ce biscuiții sunt formați, aceștia se așează pe o tavă, care este acoperită cu hârtie de pergament. Tava se dă la un cuptor preîncălzit, la 180 de grade, pentru aproximativ zece minute.
Încercați și: Biscuiți cu banane fără unt și fără lapte. Rețetă ușoară și delicioasă, cu doar 55 de calorii
Când sunt gata, biscuiți se servesc alături de o cană de ceai sau cafea aromată. Poftă bună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News