Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Biroul Politic Național al PNL se reunește la Sinaia. Ciucă: "Am discutat proiectele partidului"
WhatsApp
Biroul Politic Național al PNL se reunește vineri la Sinaia. Până atunci, a avut loc o discuție în cadrul unei ședințe cu liderii liberali. 
Nicolae Ciucă, moment de sinceritate despre Dumnezeu - Relația cu divinitatea se trăiește, se simte

Miniştrii liberali au prezentat, joi, un raport al activităţii guvernamentale într-o şedinţă a conducerii PNL, înaintea reuniunii Biroului Politic Naţional care va avea loc la Sinaia vineri, concluzia unanimă fiind aceea că bugetul pentru anul viitor trebuie să fie "puternic axat pe componenta de investiţii", potrivit preşedintelui partidului, Nicolae Ciucă.

"Am început astăzi lucrările forurilor de conducere ale PNL, la Sinaia, cu un raport al activităţii guvernamentale. Miniştrii liberali au prezentat principalele proiecte pe care le au în desfăşurare în această perioadă pentru a avansa, în toate domeniile pe care le coordonăm, reformele asumate de la nivelul Executivului. Am avut, de asemenea, discuţii despre proiectele pe care Partidul Naţional Liberal şi le propune şi pe care le vrem cuprinse în bugetul pe anul următor.

Mă bucur că, indiferent de portofoliul gestionat, concluzia unanimă a fost că bugetul pentru 2024 trebuie puternic axat pe componenta de investiţii. Aşa cum am arătat şi până acum la guvernare, viziunea liberală este cea corectă şi singura care poate duce la dezvoltarea şi modernizarea României pe termen lung", a scris Ciucă pe Facebook.

Modificările fiscale

 

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că a susţinut ca măsurile fiscale să fie echilibrate cu reducerea cheltuielilor bugetului de stat, adăugând că băncile din România trebuie să sprijine, să capitalizeze companiile româneşti.

Ciucă a menţionat că şi-a luat angajamentul, în nume personal şi al ministrului de Finanţe, ca tot ceea ce va însemna modificarea fiscal-bugetară pentru viitor să se petreacă după o perioadă suficient de mare, de cel puţin 6 luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel