Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Biden spune că ia în considerare să renunțe la candidatura pentru alegerile prezidențiale cu o singură condiție. ”Da, aș face-o”
WhatsApp
Biden ar putea renunța la candidatura pentru alegerile din SUA din cauza problemelor de sănătate.

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a declarat că și-ar putea reconsidera candidatura pentru alegerile din noiembrie dacă medicii i-ar recomanda acest lucru din cauza unor probleme de sănătate. Într-un interviu acordat Black Entertainment Television, Biden a răspuns la întrebarea jurnalistului Ed Gordon cu privire la circumstanțele în care ar putea renunța la cursa electorală, afirmând: „Dacă un doctor ar veni la mine și mi-ar spune că am o problemă medicală, aș renunța, da, aș face-o”.

Declarația sa vine pe fondul îndoielilor privind adecvarea sa pentru realegere, alimentate de performanța sa din timpul dezbaterii prezidențiale de la sfârșitul lunii iunie împotriva lui Donald Trump. Biden a recunoscut că nu a fost cea mai bună intervenție a sa: „Am făcut o greșeală gravă pe tot parcursul dezbaterii”.

Citește și: Donald Trump, rănit de un atacator care a tras asupra sa, la un miting electoral. Două persoane au murit. Video

Ezitările și greșelile lui Biden au declanșat o mișcare în cadrul Partidului Democrat pentru a-l forța să se retragă înainte de a fi proclamat oficial candidat. Până în prezent, 23 de congresmeni democrați i-au cerut să renunțe pentru a face loc unui alt candidat, scrie 20 Minutos. 

--------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel