Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bicarbonat de sodiu și lămâie: Amestecul ieftin și la îndemână, care te scapă de mirosurile neplăcute. E atât de simplu!
WhatsApp
Cum să scapi de mirosul din frigider: instrumente ieftine și accesibile care funcționează. Amestecă bicarbonat de sodiu și lămâie și ai scăpat de problemă! Dar iată și alte secrete.
Puneți un pahar de soluție de bicarbonat de sodiu în frigider: Pare magie, dar e un sfat practic de la bunicile noastre

Mirosurile din frigider pot apărea dintr-o varietate de motive. Acestea pot fi cauzate de alimentele cu miros neplăcut, cum ar fi peștele sau usturoiul, de un sistem de drenaj înfundat sau de un dezodorizant murdar - dacă frigiderul dvs. este dotat cu unul. De cele mai multe ori, însă, mirosul neplăcut provine din cauza faptului că compartimentul frigiderului nu este păstrat suficient de curat.

În acest caz, este necesar să dezghețați frigiderul și să îl curățați bine în interior cu un detergent special sau cu o soluție de săpun. Trebuie acordată o atenție deosebită zonelor greu accesibile și garniturilor.

Dacă mirosurile neplăcute nu dispar după ce ați curățat frigiderul în acest fel, produsele speciale vă pot ajuta. În magazinele de bricolaj puteți găsi odorizante pentru congelator, cârpe umede pentru tratarea frigiderului, spray-uri sau diferite cutii de absorbante de mirosuri - granule etc. 

Bicarbonat de sodiu și lămâie: Amestecul ieftin și la îndemână

 

Sau puteți proceda altfel  și să folosiți orice aveți la îndemână. Astfel de produse sunt ieftine și au fost încercate și testate de generații întregi.

Oțet

Înmuiați o cârpă sau o cârpă din microfibră în soluție de oțet (o lingură de oțet de 9% la un pahar de apă) și ștergeți cu grijă toți pereții, tigaia și garniturile. După aceea, descuiați ușile și lăsați frigiderul să se aerisească timp de câteva ore.

Lămâie

Sucul său se folosește în același mod ca și soluția de oțet. De asemenea, puteți tăia lămâile în felii, le puteți pune pe o farfurie și le puteți lăsa la frigider timp de 2-3 zile.

Amoniac

Câteva picături într-un pahar de apă sunt suficiente. Soluția rezultată trebuie folosită și pentru a curăța interiorul frigiderului. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să purtați o mască medicală și mănuși, recomandă RBC Real Estate.

Alimente absorbante 

Printre acestea se numără orezul, bicarbonatul de sodiu și cărbunele activat. Un pachet deschis de sifon sau o farfurie cu boabe de orez sau tablete zdrobite de cărbune activat, pur și simplu se pune în frigider pentru câteva zile. Astfel de absorbante pot fi păstrate tot timpul în frigider - ca măsură preventivă. Principalul lucru este să nu uitați să le schimbați în mod regulat.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel