Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Berbeceanu, revoltat. Un inculpat pe care l-a bagat în închisoare face carieră în PSD. Ar fi traficat minore în străinătate
WhatsApp
Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba, povestește că pe unul dintre consilierii locali din Geoagiu l-a arestat în urmă cu 10 ani, fiind condamnat patru ani cu executare pentru proxemetism.
Traian Berbeceanu

„În urmă cu mai bine de zece ani, împreună cu echipa BCCO Alba Iulia, structură de elită pe care o conduceam la acea dată, am organizat una dintre cele mai laborioase și spectaculoase acțiuni, codificată , desfășurată la nivel internațional, pentru destructurarea unei grupări infracționale care avea ca preocupări traficul de minori, traficul de persoane, proxenetismul și prostituția. Din gruparea infracțională, care număra peste 80 de persoane care acționau în România, Germania, Spania, Italia și Franța, făcea parte și Bogdan Petru Tiberiu, cercetat în stare de arest și condamnat la o pedeapsă de vreo 4 ani închisoare pentru proxenetism. Definitiv”, relatează pe Facebook Traian Berbeceanu.

El precizează că atunci a identificat aproximativ 40 de victime ale grupării, unele minore.

„După 10 ani, Bogdan Petru Tiberiu a ajuns consilier local al orașului Geoagiu, fiind ales pe listele PSD. Dar nu asta este surpriza! În ședința de ieri (miercuri - n.r.) a Consiliului Local, în ziua în care întregul mapamond a celebrat , același PSD l-a propus și a votat pentru ca Bogdan Petru Tiberiu să facă parte din . Dacă nu el, atunci cine? Dacă nu ieri, atunci când?”, conchide Berbeceanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel