Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Belgia. Muncitor român, înjunghiat mortal de un coleg, tot român. Totul a pornit de la un joc de cărți
WhatsApp
Un muncitor român și-a găsit sfârșitul într-o casă din Belgia, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă, tot român. Atacatorul urmează sa fie audiat pentru a explica ce l-a împins să facă gestul extrem. 
FOTO ILUSTRATIV

Anchetă de amploare în cazul morții muncitorului român sezonier din Alken. Un suspect va fi audiat luni de un judecător de instrucție din Limburg, a declarat duminică procuratura. Victima, în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiată mortal într-un bloc de locuințe al unui pomicultor situat în strada Alkerstraat, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Suspectul este un bărbat de 56 de ani, tot de origine română și domiciliat în România. S-ar fi certat cu victima în timpul unui joc de cărți. În timpul altercației au fost prezenți cinci muncitori români care locuiesc în acest bloc. 

Bărbatul și-a recunoscut implicarea în acest caz, a confirmat avocatul său, potrivit presei locale.

Atacatorul va fi adus luni în fața magistratului de instrucție. Poliția locală a făcut, duminică, primele constatări, în timp ce o echipă de criminalistici și membri ai poliției tehnice și științifice au efectuat primele investigații.

Cadavrul unui român, găsit într-o locuință din orașul belgian Grootveldweg

 

Acest caz vine la doar câteva zile după ce cadavrul unui român a fost găsit într-o casă din orașul belgian Grootveldweg. 

Cadavrul unui român a fost găsit într-o locuință din orașul belgian Grootveldweg, în Koersel. Trupul neînsuflețit a fost găsit la capătul scărilor. Poliția a ajuns la fața locului, iar pompierii au amplasat un paravan în jurul casei. Întrucât nu este clar cum a murit victima, s-a declanșat un dosar pentru moarte suspectă.

Poliția și procurorii au demarat o anchetă privind circumstanțele în care a murit un român, care locuia într-o casă de pe Grootveldweg din Koersel.

Victima era cazată acolo împreună cu alți doi compatrioți, care erau angajați în cartier.

Unul dintre consătenii săi l-a găsit pe bărbat, luni după-amiază. Acesta zăcea inconștient la baza scărilor. Au fost chemate serviciile de urgență, însă bărbatul nu a mai putut fi ajutat.

Muncitor român, găsit decedat în casa unde locuia alături de alți doi conaționali

 

A fost deschis un dosar pentru moarte suspectă, deoarece nu este clar cum a murit victima. Investigatorii criminaliști au fost trimiși la fața locului pentru a face cercetări cu privire la decesul muncitorului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel