Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bea amestecul ăsta cu scorțișoară dimineața, pe stomacul gol: Îți accelerează metabolismul și arde grăsimile instant
WhatsApp
Această băutură cu măr și scorțișoară îți accelerează metabolismul și arde grăsimile instant, dacă este consumată, cu regularitate, în fiecare dimineață. Iată cum se prepară și ce beneficii are.

Unii dintre factorii care cauzează obezitatea sau excesul de greutate sunt, fără îndoială, un stil de viață sedentar, o dietă proastă și un consum scăzut de fructe și legume. Dacă schimbați puțin aceste obiceiuri proaste, aveți mai multe șanse să vă atingeți obiectivele în mai puțin timp decât vă imaginați.

În realitate, nu totul este atât de complicat pe cât pare, dar trebuie consecvență și disciplină, atunci când vine vorba de respectarea regimului indicat de un specialist.

Smoothie cu măr și scorțișoară, un deliciu sănătos

 

Din fericire, există unele băuturi care ne pot ajuta să slăbim, datorită ingredientelor lor naturale, care ne pot oferi diferiți nutrienți pentru a ne îmbunătăți metabolismul și procesele digestive atunci când mâncăm. În acest fel, în loc să stocăm calorii, le consumăm sub formă de energie. Unul dintre acestea este, fără îndoială, smoothie-ul de mere, pe care vă vom învăța cum să îl faceți astăzi.

Smoothie-urile sunt o opțiune bună pentru micul dejun, înainte de un antrenament sau seara, când vă uitați la un film. Cu toate acestea, cele mai multe dintre smoothie-urile consumate sunt cele bogate în grăsimi și zahăr. Din acest motiv, vă oferim o opțiune naturală cu conținut scăzut de zahăr și fără grăsimi, nimic mai bun decât să vă hrăniți corpul în cel mai sănătos mod!

Beneficiile mărului verde


Mărul este unul dintre fructele preferate de nutriționiști, pentru că, pe lângă faptul că este sărac în calorii, ne poate oferi și o cantitate mare de fibre, care ajută foarte mult la îmbunătățirea tranzitului intestinal și, astfel, la accelerarea metabolismului, astfel încât să putem scădea sau să ne menținem greutatea într-un mod sănătos. Prin urmare, consumul acestuia va fi întotdeauna o idee mai bună decât să nu-l consumăm, pentru că ne ajută să combatem și problemele gastrointestinale.

Pe lângă faptul că este un fruct bogat în antioxidanți, mărul conține vitaminele B și C, precum și minerale precum fosforul, potasiul și calciul, care ajută la îngrijirea mușchilor și la refacerea țesutului muscular și osos. Primul pas este să faci un smoothie ca acesta, care te asigurăm că te va reîmprospăta și pe tine și te va ajuta să scapi de kilogramele în plus.

 

Smoothie cu măr verde și scorțișoară dimineața, pe stomacul gol

 

Merele verzi sunt unul dintre cele mai gustoase fructe și oferă o cantitate mare de fibre, care ajută la îmbunătățirea tranzitului intestinal. În plus, un măr verde este compus din 85% apă, ceea ce îl face să fie hidratant pentru organism. În general, o bucată din acest fruct acționează ca un laxativ natural, potrivit acestui studiu realizat de Centrul de încrucișare din Regina (Canada).

Versatilitatea acestui fruct permite să fie savurat gătit, crud, cu sau fără coajă. Acesta poate fi încorporat atât în preparate dulci, cât și sărate, băuturi, smoothie-uri sau condimente pentru mesele dumneavoastră. Dar acum să vedem cum se prepară acest smoothie delicios!

Băutura care îți accelerează metabolismul și arde grăsimile instant

 

Ingrediente

1 măr verde
1 cană de iaurt alb fără grăsime
1 lingură de scorțișoară pudră
2 linguri de miere naturală
4 pahare de lapte degresat


Cum se prepară?

* Spălați și tăiați mărul. Se dă prin blender împreună cu restul ingredientelor.
* Se amestecă timp de un minut și se bea imediat.
* Acest smoothie este perfect pentru a fi luat dimineața, deoarece vă va da energie pentru restul zilei și vă va ajuta să vă activați metabolismul pentru întreaga zi.

Notă: Acest articol este pur informativ. Editorii ȘtiriDiaspora.ro nu pot prescrie niciun tratament medical și nu pot stabili niciun tip de diagnostic. Sfaturile și trucurile noastre sunt complementare tratamentelor alopate. În cazul în care aveți probleme de sănătate, vă rugăm să consultați un medic specialist.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel