Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băsescu: Nici Ciolacu, nici Ciucă nu au profil de președinte de țară 
WhatsApp
Traian Băsescu spune că nici unul dintre cei doi președinți de partid ai PSD, respectiv PNL, nu are profilul necesar pentru a ajunge președinte al României.

Traian Băsescu spune despre Nicolae Ciucă, președintele PNL, că nu ar ști ce să facă la conducerea unei țări, el fiind obișnuit să conducă batalioane. Despre Ciolacu spune că pozele în care apare împreună la vânătoare cu Omar Hayssam îl vulnerabilizează foarte mult. 

„Niciunul nu e calificat. Dar, asta putem spune despre orice președinte înainte să devină președinte. Pentru că nu există o școală de președinți. După ce ajungi la Cotroceni, vezi ce poți face din postura de președinte, raportat la exigențele constituționale. Sigur că poți face foarte multe, dar trebuie să rămâi în interiorul Constituției ca să poți să-ți duci mandatul. Uneori înfurie atât de tare lăsând liberă justiția, încât ajungi să fii și suspendat. Dar totul e să rămâi în limite constituționale Dacă aș fi șef de partid n-aș desemna pe niciunul.

Domnul general n-are încă, și nici nu va avea probabil profilul unui politician. Ori funcția de președinte este pentru politicieni, nu pentru generali. Dânsul, dacă-i dăm un batalion, o brigadă, o divizie, probabil că va ști ce să facă cu ea. Cu o țară e mai greu," a spus Traian Băsescu la Digi 24. 

Băsescu e de părere că și Geoană ar fi vulnerabil în campania electorală

 

Atunci când vine vorba despre Mircea Geoană, Băsescu nu a avut cuvinte de laudă nici la adresa acestuia. Fostul președinte spune că sunt de asemenea imagini și fapte ale lui Geoană care îl pot demoniza rapid în campania electorală. 

"Toată lumea are impresia că Mircea Geoană ar fi o soluție. Mircea Geoană nu e o soluție. Și nu vorbesc numai de mine. Dați imaginile cu Mircea Geoană când se ducea cu ceasurile de la Vanghelie la DNA să le predea, că le primise. Vedeți imaginile cu petrecerile pe care le dădea pe iahturi," a mai spus Băsescu.

Traian Băsescu l-a avut ca adversar pe Mircea Geoană în turul doi al alegerilor din 2009. Atunci Exit Poll-urile îl dădeau câștigător pe Geoană, care a și apucat să se bucure spunând celebra frază "Mulțumesc Mihaela, dragostea mea". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel