Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Băsescu, despre prezența polițiștilor la funeraliile lui Emi Pian: „Umilință majoră pentru poliție, jandarmerie și trupele speciale"
WhatsApp
Traian Basescu, într-o intervenție aseară la Realitatea Plus, a comentat imaginile apărute în mass-media de la înmormantarea interlopului Emi Pian.

Fostul președinte susține că prezența trupelor la înmormântare a fost o adevărată umilință pentru mai multe instituții ale României.

"A fost o umilință majoră pentru poliție, jandarmerie, pentru trupele speciale, pentru șefii Poliției Capitalei și Poliției Române. E inadmisibil să ai atâta forță prezența la priveghiul unui interlop. Informații puteau să culeagă prin mijloacele specifice, puteau să fie printre cei aflați în casă, lângă casă, în mulțime, nu era nevoie să stea ostentativ acolo, puteau să stea la 3 străzi cu mașini, gata de intervenție, dacă aveau semnale că ceva se poate întâmplă. Aș fi putut să bag mâna în foc că nu urmă să se întâmple nimic. Momentul răzbunării va veni dar nu în acest moment.

Eu am pus în strategia națională lupta cu clanurile interlope. Această abordare a strategiei de securitate națională nu a fost făcută pentru că m-am trezit eu așa să scriu, ci au fost foarte multe rapoarte și informări de la structurile de securitate", a declarat Traian Băsescu la Realitatea PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel