Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Balazs Attila este noul președinte executiv al UDMR
WhatsApp
Balazs Attila este noul președinte executiv al UDMR, au decis vineri liderii Uniunii: „Și-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat”.

„În cadrul ședinței Consiliului Reprezentanților Unionali din 6 mai, de la Cluj-Napoca, Balázs Attila a fost ales de către membrii Consiliului în funcția de președinte executiv”, anunță formațiunea.

Balázs Attila s-a alăturat Uniunii ca voluntar încă din studenție, din 2005 a fost economist la Fundația pentru Școală, din 2010 este directorul economic al UDMR, iar din 2021 președinte executiv interimar.

„Și-a petrecut o mare parte din cariera profesională în slujba UDMR, nu a existat nicio campanie electorală la care să nu fi participat, iar în calitate de director economic a colaborat cu toți președinții executivi ai Uniunii. S-a născut în Miercurea Ciuc, a absolvit Colegiul Național Márton Áron, iar în 2004 Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, specializarea Marketing din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca”, potrivit comunicatului de presă.

Conform sursei citate, la propunerea Conferinței Tinerilor Maghiari din România, Szilágyi Dóra Emese a fost votată vicepreședinte executiv responsabilă pentru tineret de către Consiliul Reprezentanților Unionali, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel