Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Bacău: Un bebeluș, suspect de coronavirus, internat în spital
Un bebeluș de câteva luni a fost transportat la Spitalul din Bacău fiind suspect de infectare cu coronavirus, după ce în weekend, familia a fost în Veneto, Italia.

Potrivit conducerii DSP Bacău, este vorba derspre un bebeluș de până într-un an de zile care, împreună cu familia, a călătorit în acest weekend în regiunea Veneto.

„Este în drum, de la Comănești, spre spital. Are o patologie preexistentă, o viroză respiratorie, de aproximativ o lună de zile. În acest weekend a fost plecat cu părinții în regiunea Veneto. Când s-au întors, marți, noi i-am preluat în monitorizare. Astăzi, când mama copilului a fost sunată, a spus că se simte mai rău.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul DSP Bacău, Alin Năstase.

Directorul DSP a subliniat că cel mic era oricum răcit și toată procedura a fost făcută ca o măsură de precauție.

„Ca o măsură de precauție, având în vedere că se încadrează pe definiția de caz, am ales să îi internăm pe Secția de Boli Infecțioase Bacău, în zona special amenajată, să facem prelevări și să trimitem probele la Spitalul de Boli Infecțioase, la Iași, ca să fim siguri că nu e nimic.”, a mai spus Năstase, relatează Mediafax.

[citeste si]


Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Crossuri parteneri
DCNews.ro
3 apr 2020, 10:08
DCMedical.ro
3 apr 2020, 11:32
DCBusiness.ro
3 apr 2020, 10:08
DefenseRomania.ro
3 apr 2020, 11:48