Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru anul 2022: Apa devine produs de lux
WhatsApp
Clarvăzătoarea renumită din Bulgaria, Vanga ( Vanghelia Pandeva Dimitrova) a prezis mai multe dezastre cu care s-ar putea confrunta omenirea în anul 2022. Vezi care sunt previziunile Baba Vanga pentru anul viitor 2022
Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru anul 2022: Apa devine produs de lux

Baba Vanga a prezis o serie de evenimente, iar cele mai multe dintre ele s-au adeverit deja: prăbușirea Uniunii Sovietice, tragedia de la 11 septembrie 2001, moartea prințesei Diana, accidentul de la Cernobîl sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-a văzut înainte de a se întâmpla.

Cercetătorii celebrei clarvăzătoare susțin că 85% dintre previziunile sale s-au împlinit până în prezent.

S-a născut în 1911, iar numele ei real era Vangelia Pandeva Gushcherova. La vârsta de 12 ani, și-a pierdut vederea din cauza unei furtuni bruște în care a fost răpită de un vânt puternic și, după o lungă căutare, a fost găsită îngropată cu pietre și pământ pe un câmp. Baba Vanga a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani, iar de-a lungul timpului au fost scrise mai multe cărți despre viața și previziunile ei.

Baba Vanga a prezis pentru 2022 o serie de dezastre naturale care se vor abate asupra omenirii, precum și posibile războaie și schimbări politice neașteptate. Să sperăm că previziunile sumbre ale profetesei bulgare nu se vor adeveri...

Previziunile Babei Vanga pentru 2022:

 

* Virusul mortal descoperit în ghețar:

Ghețarii se topesc din cauza încălzirii globale, iar oamenii de știință vor descoperi un virus periculos care se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor.

* Lipsa apei potabile

Poluarea va atinge niveluri maxime, iar apa potabilă va deveni o resursă din ce în ce mai importantă la nivel mondial, iar prețul acesteia va crește, deoarece va fi greu de găsit.

* Vom interacționa cu ființe inteligente de pe alte planete

Navele extraterestre vor ataca Pământul și vor lua oamenii în captivitate.

* Omenirea va fi lovită de foamete severă din cauza schimbărilor climatice

Oamenii vor trebui să mănânce gândaci, frunze și noroi pentru a supraviețui. Ceea ce se întâmplă pe toate continentele este similar cu ceea ce vedem în filmele de groază. Invazia de lăcuste din Africa va afecta culturile și va duce la înfometarea populației, ceea ce va duce, de asemenea, la conflicte armate între națiuni.

* Planeta Pământ este amenințată de secete și inundații

SUA vor înregistra în 2022 cea mai gravă secetă din istoria înregistrărilor meteorologice și climatice. În multe țări, culturile vor fi distruse, incendiile vor arde în păduri, râurile își vor reduce debitele. Restul globului este lovit de ploi ca niciodată până acum, capitala Chinei, Beijing, este invadată de un dezastru hidric în care vor muri sute de oameni. Ploile nu vor cruța Japonia, iar foametea va face ravagii în cele mai sărace părți ale continentului african.

* Realități virtuale în care ne putem pierde complet.

Petrecerea timpului în aceste realități virtuale poate duce la tulburări de memorie și de învățare și îi poate transforma pe oameni în adevărați zombi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel