Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Autostrada Moldovei. UMB, desemnată câștigătoare pe tronsonul 1 Bacău - Pașcani 
WhatsApp
Compania românească UMB a fost desemnată câștigătoare pentru un nou tronson din Autostrada Moldovei. 

"UMB Spedition a câştigat contractul pentru construcţia unui nou lot al A7 (Autostrada Moldovei), finanţat prin PNRR, a anunţat joi directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. 

Pentru cei 30,3 kilometri ai lotului 1 al sectorului de autostradă Bacău - Paşcani (Săuceşti - Trifeşti), constructorul român are la dispoziţie 30 de luni şi 1,63 de miliarde de lei (fără TVA).

Contractul include construcţia a 34 de poduri şi pasaje dar şi a unui viaduct de o complexitate tehnica ridicată (567 metri) şi poate fi semnat după 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii," anunță CNAIR. 

UMB câștigător pe Autostrada Moldovei, pe lotul 1 din Bacău-Pașcani

Detalii despre tronsonul de autostradă a dat și secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu: 

"Câștigătorul este Asocierea sc sa & pe construct srl – s. c. spedition umb s. r. l. - s. c. tehnostrade s. r. l, cu o valoare de 1,63 miliarde de lei, fără tva, asigurată prin planul național de redresare și reziliență #pnrr. principalele lucrări prevăzute în cele 30 luni pe care antreprenorul le are la dispoziție sunt:

✅️ 34 poduri și pasaje ✅️ 1 viaduct cu o lungime de 567 m contractul pentru execuția lucrărilor se va semna imediat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și după soluționarea acestora. Autostrada va avea o lungime de 77,3 km, 112 poduri, pasaje, viaducte și structuri casetate, 9 noduri rutiere, vor exista drumuri de întreținere pe stânga și pe dreapta, pe toată lungimea autostrăzii cu o lățime de 3,5 m, vor fi parcări de scurtă durată, spații pentru încărcarea autoturismelor electrice și perdele forestiere cu rol anti-înzăpezire pe aproximativ 140 ha.

Traseul autostrăzii va fi prin județele Bacău, Neamț și Iași și va traversa următoarele unități administrativ teritoriale: ➡️ Săucești, Itești, Berești-Bistrița, Filipești ➡️ Moldoveni, Secuieni, Horia, Trifești, Dulcești, Cordun, Săbăoani, Gherăești ➡️ Mircești, Hălăucești, Mogoșești - Siret, Stolniceni - Prăjescu, Pașcani," a scris și Irinel Scrioșteanu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel