Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, și-a anunțat candidatura la prezidențiale. ”Un președinte pentru cei care nu au avut un președinte
WhatsApp
Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu,  și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din acest an. 

Aurelian Pavelescu, președintele Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), și-a anunțat sâmbătă candidatura la alegerile prezidențiale din acest an, sub sloganul "Un președinte pentru cei care nu au avut un președinte".

”Naţiunea ştie că are nevoie de un preşedinte al ei, care să ţină cu poporul”

 

''Nu mi-a fost uşor să iau această decizie. Este o decizie foarte grea, înseamnă o mare responsabilitate. (...) Nu m-am gândit de mult timp să iau această decizie să îmi lansez candidatura la Preşedinţia României. (...) Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune.”, a precizat el. 

Cu această ocazie, a fost organizată, alături de Coaliţia pentru Preşedinte, o dezbatere având ca subiect atribuţiile viitorului preşedinte al României, aşa cum sunt ele consfinţite de Legea supremă a ţării, scrie Agepres. 

Pavelescu și-a prezentat propriul său proiect prezidențial concentrat pe o viziune comprehensivă despre trecutul, prezentul și viitorul României.

''Este un proiect unic. Este o viziune despre România de ieri, România de azi şi România de mâine şi nu este vorba despre vorbe, este vorba numai despre fapte. De astăzi naţiunea ştie că are nevoie de un preşedinte al ei, care să ţină cu poporul, format la şcoala celui mai important partid din istorie, partidul întregitor al ţării şi partidul martirilor - un preşedinte pentru cei care nu au avut preşedinte'', a conchis Pavelescu

------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel