Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
AUR dă peste cap calculele politice. Nu va susține niciun premier: "Niște PĂCĂLICI care au guvernat în ultimii 30 de ani" 
WhatsApp
Dan Tănasă, membru AUR, a declarat, luni, că formațiunea din care face parte nu va face nicio alianță și nu va susține niciun premier propus de partidele tradiționale. 

"AUR nu va susține niciun fel de Guvern, nu va face niciun fel de Alianță. Din punctul nostru de vedere, toate numele de prim miniști vehiculate sunt niște păcălici care au mai fost în ultimii 30 de ani la guvernare și care nu au dovedit nimic.

Să vii din nou cu Dacian Cioloș, care este un păcălici, Guvernul 0... să vii din nou să-l fluturi. PSD, din păcate, mimează opoziția. Singura formațiune care va face opoziție în următorii 4 ani este AUR", a spus Dan Tănasă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

AUR, prima opțiune a românilor din Diaspora

Formațiunea AUR se plasează pe locul 1 în rândul preferințelor românilor din Italia și pe locul 2 în Spania.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) pare să fie marea surpriză atât în țară, cât și în Diaspora. Formațiunea cu discurs naționalist s-a clasat prima în Italia, și pe locul al doilea în Spania, țările cu cele mai mari comunități de români din afara granițelor, potrivit rezultatelor parțiale la alegerile parlamentare 2020.

Vezi aici cifrele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel