Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
AUR anunță că decizia de comasare a alegerilor e ilegală și o va contesta la CCR: "Sunt așa de disperați"
WhatsApp
Prim-vicepreşedintele AUR, Marius Lulea, spune că decizia de comasare a alegerilor e neconstituțională și va fi atacată la CCR. 

"Sunt atât de disperaţi să rămână în funcţii, încât au inventat această comasare ilegală şi neconstituţională. Nu vom sta cu mâinile în sân. Zilele acestea vom sesiza organele competente pentru crearea unui grup infracţional organizat şi conspiraţie la încălcarea Constituţiei, în contextul în care decizia comasării vine la o zi după discuţiile purtate la Cotroceni între judecătorul CCR Mihaela Ciochină, fost consilier al lui Klaus Iohannis, şi mai mulţi reprezentanţi ai Guvernului, care au analizat împreună cu preşedintele ţării toate scenariile în cazul în care va fi contestată legea pe care coaliţia vrea să o modifice ilegal", a declarat Marius Lulea.

Acesta spune că PSD-PNL vor fi penalizați de români prin vot. 

"Nu avem nicio problemă dacă alegerile se organizează pe 9 iunie, deoarece suntem încrezători că poporul român îi va penaliza prin vot pe cei din PSD şi PNL. Cu toate acestea, atragem atenţia asupra unei situaţii fără precedent. Klaus Iohannis (...) se străduieşte acum cu toate puterile să-şi protejeze partidul, să îl salveze de la dispariţie, chiar şi cu preţul încălcării Constituţiei, al cărei apărător ar trebui să fie. Facem un apel la toate autorităţile competente ale statului să protejeze ordinea constituţională şi să se opună oricărei încercări de subminare a democraţiei în România", a adăugat Marius Lulea.

Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii din partea PNL și actual candidat al Forței Dreptei, spune că PSD-PNL o să ia foarte în serios fuziunea prin absorbție.

"PSDPNL, o să luați bătaie în alegeri anul acesta de o să treceți de la comasare la fuziune prin absorbție," a scris Violeta Alexandru pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel