Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Așezați câteva coji de banane sub carne, înainte de a o introduce în cuptor. Un truc incredibil pentru friptura ta!
WhatsApp
Banana este un fruct care oferă multe beneficii, dar v-ați întrebat vreodată ce ați putea face cu coaja de banană? Descoperiți diferitele utilizări pe care i le puteți da.
Așezați câteva coji de banane sub carne, înainte de a o introduce în cuptor. Un truc incredibil pentru friptura ta!

Știm cu toții că suma tuturor proprietăților nutritive ale bananei îl face un fruct ideal pentru aproape oricine, datorită beneficiilor pe care le aduce pentru sănătate. 

Ceea ce mulți nu știu este că și coaja de banană are multe utilizări, atât pentru curățarea casei, cât și pentru probleme de frumusețe. De exemplu, știați că îl puteți folosi pentru fertilizarea plantelor? Ei bine, există multe alte utilizări pe care le puteți da pielii acestui fruct delicios, atât de versatil și plin de nutrienți. De fapt, conține fibre, inulină, potasiu, vitamina B6 și o poți lua oriunde. 

Pentru a fragezi carnea. Dacă doriți să împiedicați carnea să fie dură sau uscată atunci când este gătită, așezați câteva coji de banană pe tavă, sub carne, înainte de a o introduce în cuptor.

Remediu pentru arsuri minore și zgârieturi. Coaja de banană are un ulei natural care poate fi folosit ca calmant pentru arsuri și zgârieturi. De aceea, se recomandă să frecați cu interiorul cojii de banană pe zona afectată.

Antirid. Printre proprietățile bananei, antioxidanții săi vor ajuta la protejarea pielii și la prevenirea ridurilor timpurii. Se recomandă utilizarea coajei de banane, în special în zona din jurul ochilor.

Tratament de albire a dinților. O altă utilizare a cojii de banane este ca un albitor dentar, deoarece este un albitor natural foarte eficient pentru a îndepărta petele care pot apărea pe dinți. Pentru a le combate, frecați interiorul cojii pe suprafața dinților timp de câteva minute și repetați această procedură în fiecare zi.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel